1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2016 13:10

Στα πλέι οφ οι ομάδες του Απόλλωνα

Μετά από πολύ καλές εμφανίσεις οι ομάδες ανδρών και γυναικών βόλεϊ του Απόλλωνα, που κατέκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου της Β΄Εθνικής κατηγορίας, θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ που θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 Εθνική.
Συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα με προπονητή το Σταύρο Σταματόπουλο τερμάτισε αήττητη στην κανονική περίοδο και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την ομάδα του ΑΠΙΣ Ζευγολατιού με πλεονέκτημα έδρας και προηγούμενη με 2-0 νίκες ζητώντας μία ακόμη νίκη για να περάσει στο 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αιγιαλέων-Άργος,

Η γυναικεία ομάδα με προπονητή το Χρήστο Καράβολα βασιζόμενη σε νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες κατέκτησε την 1η θέση με μόνο 2 ήττες και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την ομάδα της Παναχαϊκής με πλεονέκτημα έδρας και προηγούμενη με 2-0 νίκες. Το  άλλο ζευγάρι είναι ΕΑΠ-Ολυμπιάδα (1-1 νίκες).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ