1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2014 19:09

Γιόρτασε την άνοδο ο Κόροιβος

Το περασμένο Σάββατο ο Κόροιβος γιόρτασε την άνοδο στην Α2 Εθνική, στη φιέστα που διοργάνωσε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας. Σε έναν αγώνα γιορτή για το Ηλειακό βόλεϊ Πρωταθλητές και Παλαίμαχοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σετ.
Ανάμεσα στα δύο σετ έγινε βράβευση των ιδρυτών του βόλεϊ στην πόλη της Αμαλιάδας. Σταύρος Σταυρόπουλος, Χρήστος Γαλανόπουλος και Νίκος Λοχοβίτης τιμήθηκαν από το σύλλογο για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. απένειμε το κύπελλο και τα μετάλλια στους πρωταθλητές και όλοι μαζί γιόρτασαν την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό της φιέστας που ήταν το Φροντιστήριο «Πυθαγόρας», στον speaker Γιώργο Αναγνωστόπουλο που έδωσε το δικό του παλμό στη φιέστα καθώς και τον κύριο Βαρδακαστάνη και το κατάστημα «Serano» για τη χορηγία της τούρτας.

 
Ο Κόροιβος επέστρεψε στα σαλόνια της Α2, με τα δικά του παιδιά. Γέννημα θρέμμα Αμαλιαδαίοι! Έπειτα από μία δύσκολη χρονιά η ομάδα δικαιώθηκε και οι κόποι των παιχτών ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τι και αν βρέθηκε στην τρίτη θέση των play off κατάφερε να σπάσει 3 φορές αντίπαλη έδρα και να νικήσει μεγάλες και ιστορικές ομάδες στο χώρο του βόλεϊ. Ολόκληρη αυτή η χρονιά ανήκει στους παίχτες, τους προπονητές και σε όλο το τιμ. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά για την παρουσία του και τη στήριξή του καθώς και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν με το δικό τους τρόπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ