1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2014 18:13

Την Παρασκευή η 4η μάχη για την Α2 στην Αμαλιάδα

Την Παρασκευή 16/5 και ώρα 6:00 μ.μ. θα διαξαχθεί ο δεύτερος τελικός των play off της Β' Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας.
«Ο Κόροιβος είναι μπροστά στις νίκες με 2-1 και θέλει μία ακόμη για να πάρει το εισιτήριο για την Α2 Εθνική. Οι Ανδρέας Γκρουμουσας και Γιώργος Σωτηρόπουλος θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίχτες και η προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα συνεχίζεται με τη διάθεση όλων να είναι στα ύψη. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν για άλλη μία φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας. Όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα», είναι το μήνυμα της ομάδας του Κοροίβου εν όψει αυτής της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης, που θα κρίνει εν πολλοίς την άνοδο της ομάδας της Αμαλιάδας στην Α2.

2 σχόλια

  • Comment Link Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 16:01 posted by Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ

    ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....

    1) ΑΝΔΡΕΣ :ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΚΑΙ ΕΑΠ? ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ/

    2)ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Ο ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ? (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!!!

    3)ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΔΟΘΗΚΕ?????
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η Α ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!!!!!

    ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ 150 ΧΙΛ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.....
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????

  • Comment Link metza Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 11:59 posted by metza

    να μην υπαρχει ιχνος τιμωριας για τον κοροιβο και να μπαινει το ματς εργασιμη δυστυχως γεννουν πολλα ερωτηματα.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ