1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2014 21:14

Έρχονται... καμπάνες

Βαριά θα είναι η «καμπάνα» για τα όσα έγιναν στον τελευταίο ημιτελικό των πλέι οφ της ΕΣΠΕΠ στην Αμαλιάδα, ανάμεσα στον Κόροιβο και την ΕΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΣΠΕΠ που συνεδρίασε εκτάκτως χθες, μοίρασε ποινές, αλλά για να ισχύσουν θα πρέπει πρώτα να επικυρωθούν από το Δ.Σ., κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο. Για το λόγο αυτό δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα.

Είναι όμως δεδομένο ότι οι παίκτες της ΕΑΠ, Δ. Παπαδόπουλος και Σπ. Πετούσης, που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, θα τιμωρηθούν με ποινή έξι αγωνιστικών ο καθένας, ο Γ. Σύρρος με μία, ενώ μεγάλη θα είναι και η ποινή για τον βοηθό προπονητή του Κόροιβου, Γ. Σωτηρόπουλο. 

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΣΠΕΠ αποφάσισε να τιμωρήσει με ίδια ποινή αποκλεισμού της έδρας, τόσο τον Κόροιβο, όσο και την ΕΑΠ, η οποία δεν θα φτάνει τις έξι αγωνιστικές, αλλά θα είναι τέτοια που θα στερήσει από τον Κόροιβο να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του στην σειρά των τελικών για την άνοδο στην Α2 κόντρα στον Απόλλωνα. Το σίγουρο είναι ότι όσο καθυστερεί η επικύρωση της απόφασης, τόσο θα καθυστερήσει και η έναρξη της σειράς των τελικών, η οποία μπορεί και να μην ξεκινήσει το σαββατοκύριακο όπως ήταν προγραμματισμένο.

3 σχόλια

  • Comment Link ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 10:15 posted by ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Ο φίλος ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ έχει ένα μικρό δίκιο ως προς το άρθρο. Να τι λέει ο νόμος στο άρθρο 22 παρ. 9.

    από το: http://www.serresgoal.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3650:-a-404912-22&catid=32:2010-09-09-08-26-35&Itemid=9

    9. Ουδεμία αθλητική συνάντηση διεξάγεται χωρίς ο χρήστης της αθλητικής εγκατάστασης να έχει εξασφαλίσει άδεια διεξαγωγής της συνάντησης. Η ως άνω άδεια χορηγείται, εφόσον η αθλητική εγκατάσταση διαθέτει την άδεια λειτουργίας της παραγράφου 1 και η συνάντηση διεξάγεται με την έγκριση αναγνωρισμένης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής. Την άδεια διεξαγωγής της συνάντησης χορηγεί ο προϊστάμενος της αρμόδιας για τα θέματα αθλητισμού υπηρεσίας της οικείας Περιφέρειας. Αντίγραφο της άδειας διεξαγωγής κοινοποιείται στην οικεία αστυνομική ή, κατά περίπτωση, λιμενική αρχή για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και τάξης.

    Ας δώσει ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ λοιπόν τον αριθμό της άδειας που είχε εξασφαλήσει και ΑΔΑ στη διαύγεια.
    Μήπως δε είχε εκδόσει;

  • Comment Link ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 06:51 posted by ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

    10. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών,
    Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού και
    Τουρισμού ρυθμίζεται κάθε λεπτομέρεια εφαρμογής του
    παρόντος και εξειδικεύονται οι όροι της αδειοδότησης
    ανά άθλημα και ανά αγωνιστική κατηγορία αθλήματος,
    καθώς επίσης καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της
    Επιτροπής και η αμοιβή των ιδιωτών που τυχόν συμμε−
    τέχουν στην Επιτροπή σύμφωνα με την παράγραφο 2
    του παρόντος, οι οποίες βαρύνουν τον προϋπολογισμό
    της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

    ΟΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ 22 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 10 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?

  • Comment Link ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 04:57 posted by ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Τελικά υπήρχε η απαιτούμενη αδεία αγώνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλ. μεταξύ ΚΟΡΟΙΒΟΥ & ΕΑΠ, σύμφωνα με τους Ν.3057/2002 άρθρο 9 παρ. 8 & Ν.4049/2012 άρθρο 22 παρ. 10. Έαν όχι τότε γιατί οι διαιτητές ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς την παρουσία Αστυνομικής Δύναμης;
    Εάν η ΕΑΠ προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ δεν θα κολυσιεργήση το πρωτάθλημα, δηλ. παμέ για μετά το καλοκαίρι;
    Τελικά εκεί στην ΕΣΠΕΠ δεν μπορούν να βάλουν μια σειρά και να μην διασύρετε το βόλεϊ;
    Μέχρι πότε θα ανέχεται σωματεία να παραβιάζουν τους Νόμους της πολιτείας;
    Οι διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα, δεν θα έπρεπε να κλιθούν πειθαρχικά από τα αρμόδια όργανα τους, εάν δεν υπάρχει η άδεία αγώνα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ