1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
25-02-2014 17:03

Τρίποντο για Κόροιβο κόντρα στη Ναύπακτο

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Κοροίβου το περασμένο Σάββατο στην Αμαλιάδα κόντρα στην Ομόνοια Ναυπάκτου. Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα κατέθεσαν την ψυχή τους στο κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας και κέρδισαν με 3-0 σετ.
Ένα παιχνίδι με ένταση, ανατροπές και φοβερές φάσεις. Ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος. Στο πρώτο σετ ο Κόροιβος ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με ανάσα 3 και 4 πόντων και το κέρδισε με 25-21. Στο δεύτερο οι κυανόλευκοι ήταν πίσω στο σκορ με 16-20 και 22-24 αλλά διάβασαν τους αντιπάλους και κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να το κατακτήσουν με 26-24. Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα και οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ αλλά τα παλικάρια του Κοροίβου έφτασαν πρώτα στους 25 πόντους. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν και βοήθησε με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει στη νίκη της ομάδας. 
 
Τα σετ: 3-0 (25-21, 26-24, 25-22)
 
Κόροιβος (Γκρουμούσας): Τσερεγκούνης, Παναγιωτάρας Φ., Παπαθεοδώρου, Παναγιωτάρας Σ., Σωτηρόπουλος, Μαρκουτσάς, Παναγιωτόπουλος (λ), Στεργιώτης, Μπίκος, Κυπριδάκης, Τσαούσης, Αποστολόπουλος, Μιχόπουλος (λ)
 
Ομόνοια Ναυπάκτου: Λουκάς, Παυλόπουλος, Παπαηλιόπουλος Σ., Παύλου, Τσακανίκας, Κόκκαλης, Σουρτσέ, Παπαηλιόπουλος Β., Μητρόπουλος, Σακκούλης, Θεοφάνης, Τσούσης
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ