1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2013 16:06

Νικηφόρο πέρασμα της Ε.Α.Π στον Πυργέα

Νικηφόρο ήταν το παιχνίδι για την ομάδα βόλεϊ ανδρών της Ε.Α.Π. με αντίπαλο τον Πυργέα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου «Γεώργιος Βασιλακόπουλος» για το πρωτάθλημα της Βʼ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ.

Η ομάδα της Ε.Α.Π. από την αρχή πήρα προβάδισμα στο σκορ και πολύ εύκολα έκανε το 3-0 σετ σε λιγότερο από μία ώρα. Στα δύο πρώτα σετ παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, δεν επέτρεψε στην ομάδα του Πύργου να πετύχει διψήφιο σκορ. Στο τρίτο σετ, η ομάδα της Ε.Α.Π. χαλάρωσε και κάνοντας πολλά λάθη, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Πύργου, να βρίσκεται κοντά στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε να μειώσει στα σετ και η ΕΑ Πατρών έκανε το 3-0.

Τα σετ: 9-25, 6-25, 22-25 

Ε.Α.Π. (ΓΕΡΑΝΙΟΣ): Πατρινός, Σαρακίνης, Τσαρκάτογλου, Γερανιος, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος / Παναγιώτου (λ) Καραμπέρης, Μακρυγιάννης, Συρρός, Παπαδόπουλος, Καραγιώργος(λ).    

ΠΥΡΓΕΑΣ: Τενελούδης, Χρονόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσιλοτι, Πασάϊ, Αναστασόπουλος / Κιοφίρης (λ), Παρασκευόπουλος, Παπαδημητρίου, Μπαρτζιώτης, Στυλιανέσης, Κριαράς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ