1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2015 14:33

Κοντά στην Α2 ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Πέντε αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος βόλεϊ αντρών της ΕΣΠΕΜ ο Αριστοτέλης Σκύδρας πήρε αέρα 4 βαθμών από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης μετά την καθαρή νίκη μέσα στην έδρα του ΓΣ και πλέον φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει ώστε τον Απρίλιο να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην Α2 κατηγορία.
Η  αναμέτρηση ΓΣ Κοζάνης – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας ήταν ένας αγώνας ζωής και θανάτου. Ο νικητής κάνει όνειρα και ο χαμένος πάει σπίτι του. Οι παίκτες του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου μετά την καταπληκτική τους εμφάνιση είναι αυτοί που ζουν πλέον το όνειρο της ανόδου. Υπάκουοι στις εντολές του προπονητή και προσηλωμένοι στον στόχο οι αθλητές του Αριστοτέλη δεν άφησαν περιθώρια στην Κοζάνη να αμφισβητήσει την υπεροχή τους.

Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή. Ένα σερί 8-0 των Σκυδραίων στο πρώτο σετ ήταν αρκετό να «σπείρει» το πανικό στους Κοζανίτες και να τους γεμίσει με άγχος που έφερνε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Έτσι η κατάληξη ήταν αναμενόμενη με την Σκύδρα να παίρνει προβάδισμα.

Το δεύτερο σετ έδειξε ότι θα ήταν και το καθοριστικό. Ο Γκιαούρης και η παρέα του θέλησαν να επανέλθουν στο ματς δυναμικά ξεφεύγοντας με 4-5 πόντους. Η αντίδραση όμως του Αριστοτέλη ήταν άμεση και κάθε φορά που η διαφορά φαινόταν ότι πήγαινε να ξεφύγει η εμπειρία των παλιών και η φρεσκάδα των νέων ισορροπούσαν την κατάσταση με τους παίκτες του κ. Σιδηρόπουλου να χαμογελάνε για δεύτερη φορά κερδίζοντας με 27-29.

Στο τρίτο σετ όλοι κατάλαβαν, λίγο πολύ, στο γήπεδο ότι η Κοζάνη δεν είχε ούτε ψυχικά ούτε σωματικά αποθέματα για την ανατροπή. Η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα του ΦΕΣ έστειλαν τους οικοδεσπότες σπίτι τους με άδεια χέρια με την Σκύδρα να ονειρεύεται την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στην Α2 κατηγορία.

ΓΣ Κοζάνης – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας 0-3
ΣΕΤ: 14-25, 27-29, 19-25

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ