1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2014 22:57

Χατζηβασιλείου στην Αίγινα

Η πρώτη ημέρα του Aegina Open 2014 εξελίσσεται γοργά με εντυπωσιακούς αγώνες ανδρών, γυναικών και μικτών ομάδων.  Στο ανακαινισμένο γήπεδο, το γεμάτο από λάτρεις, θαυμαστές και αθλητές του beach volley, έχουν ήδη αναμετρηθεί αθλήτριες και αθλητές γέννημα θρέμμα του νησιού, ταλέντα από ολόκληρη τη χώρα, διακεκριμένοι  πρωταθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας. Στην εφετινή διοργάνωση, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σαρώνει και πάλι την αφράτη άμμο του γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Σάκης Σακκιώτης, δήμαρχος Αίγινας: Εμείς όταν ξεκινήσαμε το 2011, βάλαμε μπροστά την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού που γι’ εμάς είναι πυλώνας της πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. Καθιερώθηκε πλέον σα θεσμός στο νησί μας από το 2011 το beach volley, και με όσα βλέπω σήμερα, θα υπάρξει μια υποστηρικτική συνέχεια. Το γεγονός πως το γήπεδο παραμένει εδώ ολόκληρο το χρόνο είναι και αυτό υποστηρικτικό για την εξέλιξη του ίδιου του αθλήματος στην Αίγινα. Υπάρχουν πάρα πολλοί Αιγινήτες που αγαπάνε το volley και το beach volley, όπως ο Στάθης ο Νικολούζος, και πράγματι με έχει εντυπωσιάσει η επιμονή του, η αφοσίωση, η υποστήριξη αυτού του αθλήματος. Υπάρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι στέκονται πολύ ψηλά και σηκώνουν το νησί σε αθλητικό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι βλέποντας όλη αυτή τη συμμετοχή.

Φέτος, αυτό το γήπεδο στο Δημοτικό Στάδιο, μετρά τη δεύτερη χρονιά του, και έχει σοβαρά αναβαθμιστεί. Είμαστε σίγουρο πως, χρόνο με το χρόνο θα γίνεται καλύτερο. Χρόνο με το χρόνο τα παιδιά αγαπούν και συμμετέχουν περισσότερο στο άθλημα. Αυτό που πρέπει να δούμε, και ως ένα βαθμό δεν το έχουμε υποστηρίξει, είναι να μην παραμείνουμε στο πρότυπο ήλιος- θάλασσα, να μη μείνουμε στη διατήρηση της εποχικότητας. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτή η δραστηριότητα να αναπτύσσεται όλο το χρόνο, να μπορούν να πηγαίνουν χέρι-χέρι αθλητικός και πολιτιστικός τουρισμός.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, αθλήτρια- δημοσιογράφος:

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα της, αυτή τη φορά στους αγώνες γυναικών, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας μίλησε για την επιστροφή της στην άμμο της Αίγινας.

Χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναέρχομαι μετά από τέσσερα χρόνια αθλητικής και ουσιαστικής απουσίας στην Αίγινα. Είναι πολύ ενδιαφέροντα να βλέπεις και πάλι συναθλητές, αυτό το όμορφο νησί, να βλέπεις ανθρώπους που αγαπάνε και μοχθούν για τη διοργάνωση, και σίγουρα είναι πολύ ωραίο να παίζω το άθλημα που αγαπώ. Σήμερα εδώ, γνώρισα και δύο κοπέλες από το νησί, διακεκριμένες  αθλήτριες, αυτό σημαίνει πως κάποιοι άνθρωποι εδώ αγαπούν πολύ το beach volley. Είναι υπέροχο πράγμα άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα να τη μεταδίδουν σε νέους ανθρώπους.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω το γήπεδο του beach volley  στο στάδιο του νησιού. Είναι πάρα πολύ ωραίο είναι υπήνεμο, προστατευμένο, πάρα πολύ ωραίο.

Σας εύχομαι να έχετε πολύ ωραίες διοργανώσεις και να βγάλετε πολύ σπουδαίους αθλητές.

 Τόνια Ζαραβέλα 


Φωτό:Έλενα Μητραντζά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ