1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2015 10:31

Ντέρμπι σε όλα τα μέτωπα

Πολύ σημαντικά  και καθοριστικά για την έκβαση των πρωταθλημάτων παιχνίδια, δίνουν οι ομάδες ανδρών, γυναικών και κορασίδων της Αργούς αυτό το Σαββατοκύριακο .
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Το Σάββατο  14 Μαρτίου  η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται στη Νίκαια όπου θα προσπαθήσει να πάρει καθαρή νίκη από τον ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ώστε να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του τίτλου. Οι ομάδα των κυανέρυθρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα , τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΣΚΛΗΠΙΟ και έναν πίσω από τον δεύτερο ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ .
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Β΄γυναικών (Σάββατο 14 Μαρτίου):  
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (κλειστό ΝΙΚΑΙΑΣ  19.30)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (κλειστό ΑΛΜΥΡΟΥ 15.00)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (κλειστό ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19.30)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  - ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ(Δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων 17.00)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στο ντέρμπι της  12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  Β΄εθνικής ανδρών, ο ΑΣ ΑΡΓΩ  αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα  της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ,σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Βολιώτικη ομάδα, η οποία θα καταβάλει  την ύστατη προσπάθειά της, ώστε  με νίκη να φτάσει στη βαθμολογία την πρωτοπόρο ομάδα της Λάρισας η οποία είναι αήττητη.
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Β΄εθνικής ανδρών ( Κυριακή 15 Μαρτίου):
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣ ΑΡΓΩ ( κλειστό ΑΛΚΑΖΑΡ  19.00)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- Φ ΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΕΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 18.00)
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (κλειστό ΑΛΚΑΖΑΡ  15.00)
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ ΡΕΠΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Επίσης η ομάδα των κορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ , αντιμετωπίζει  την Κυριακή 15 Μαρτίου στο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ( 17.00)  την αντίστοιχη της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, σε έναν αγώνα που σε περίπτωση νίκης θα χαρίσει στις κυανέρυθρες την πρώτη  θέση του ομίλου τους. Σημειώνεται ότι η ΑΡΓΩ προέρχεται από δύο μεγάλα αποτελέσματα ,αφού  νίκησε την περασμένη Κυριακή μέσα στον Αλμυρό με 3-2 τον ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ και την Τετάρτη στη Λάρισα με 3-0 την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Συνεχίζεται το πρωτάθλημα β΄ παγκορασίδων,  με τις μικρές της ΑΡΓΟΥΣ να αγωνίζονται το Σάββατο 14 Μαρτίου με τον ΓΣ ΒΟΛΟΥ, στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ