1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-03-2015 19:57

Νίκη παρά τις απουσίες για τον Φιλαθλητικό

Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαμίας που παρατάχθηκε με απουσίες της τελευταίας στιγμής , αλλά οι παίχτες που αγωνίστηκαν στάθηκαν επάξια και κάλυψαν ακόμα και τον τραυματισμό του Νίκου Καλαθά στο τέλος του 1ου σετ.



Η ομάδα παρατάχθηκε σοβαρή στο γήπεδο περιμένοντας ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του 1ου γύρου και με καλή τακτική στο σέρβις και με καλό μπλοκ πήρε μια διαφορά 4-5 πόντων όπου διατήρησε ,στο 11-16 υπήρξε μια ενόχληση του διαγωνίου της Λαμιώτικης ομάδος και αποχώρησε από το τερέν. Η διαφορά ροκανίστηκε αλλά το σετ πήγε στους φιλοξενούμενους με 22-25.Στην επανάληψη οι ομάδες πήγαιναν πόντο μέχρι το 18-19 όπου μια αμφισβητούμενη φάση δόθηκε στην Α.Ε.Λ και επικράτησε εκνευρισμός στους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με 25-19.Στο 3ο σετ επανήλθε στο παιχνίδι ο Νίκος Καλαθάς όπου μόνο με την παρουσία του από την γραμμή του σερβίς και το ανέβασμα ψυχολογίας στους υπόλοιπους συμπαίκτες όπου φρόντισαν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να πάρουν το σετ με ευκολία 16-25.Στην συνέχεια χωρίς να κατεβάσουν στροφές και ανεβάζοντας την απόδοση τους με τους 2 ακραίους και τα κέντρα να κάνουν τυπική διαδικασία και το 4ο σετ με 17-25.

Έτσι ήρθαν οι 3 βαθμοί και η Λαμιώτικη ομάδα διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου το ντέρμπι με την Ε.Α.Λάρισας στο Χαλκιοπούλειο.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-19, 16-25, 17-25)

Α.Ε.Λ (Πατσιαούρας ): Γκιτέργος , Παπαχρήστος , Ζμπήτας , Τζιάφας , Καρανίκας(λ), Νταφούλης , Μπαλασάς , Τσιώλης ,Ξυρομερίτης , Ρούστας , Σαμιώτης
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Καλαθάς) : Αναγνωστόπουλος , Ζαρκάδας , Σταθόπουλος Φλώρος , Τζουβάρας , Στάικος , Κοτσίλης , Κουφιώτης (λ) , Καλαθάς , Πιτσογιάννης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ