1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2014 12:03

Νίκη-πρόκριση για τον ΑΟ Σουφλάρια

Μία σημαντική νίκη πέτυχε  ο ΑΟ Σουφλάρια στα πλαίσια της Β΄Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στα Τρίκαλα απέναντι στην ομάδα του Ασκληπιού με σκόρ 3 - 2 ( 25 - 17, 22 - 25, 16 - 25, 25 - 23, 10 - 15) και προκρίθηκε για την επόμενη φάση στην οποία θα συμμετέχουν και ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΚΕΛ (Φιλαθλητικός - ΕΑΛ - Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.).



Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και με τις αθλήτριες των δύο ομάδων να καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν τον αγώνα. Μόνη παραφωνία η Διαιτητής της αναμέτρησης, η οποία έκανε τραγικά σφάλματα και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να εκνευρίσει αθλήτριες - προπονητές και παράγοντες και των δύο ομάδων.

Στο 1ο σετ η ομαδα των Τρικάλων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλό σερβίς κατάφερε να προηγηθεί 8 - 2 και 16 - 7.Η γηπεδούχος βρισκόταν αλλού και παρά τις αλλαγές και τα ταϊμ - άουτ του προπονητή το σετ χάθηκε με σκορ 25 - 17.

Στο 2ο σετ η εικόνα άλλαξε και από τα μισά του σετ βελτιώνοντας το σέρβις με την Καραγιάννη, την υποδοχή και την άμυνα πήρε το σετ με σκορ 22 - 25.

Στο 3ο σετ η επικράτηση ήταν πιο εύκολη με πολύ καλή ποιότητα σε σέρβις και επίθεση. Το σκόρ διακυμάνθηκε 4 - 4 , 6 - 6 , 10 - 16 , 15 - 23, 16 - 25 για την ομάδα των Σουφλαρίων.

Στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις αθλήτριες των ομάδων να παλεύουν κάθε πόντο. Τα Σουφλάρια ήταν συνέχεια μπροστά στο σκόρ όμως στο τέλος κάποια λάθη στοίχησαν την απώλεια του σετ.

Η διακύμανση του σκορ ήταν 3 - 3, 8 - 9, 14 - 15, 23 - 18, 25 - 23 για την ομάδα του Ασκληπιού. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο Τάϊ - μπρέϊκ.

Εκεί η γηπεδούχος  ξεκίνησε άσχημα με χαμένο σέρβις και δύο λάθη στην υποδοχή, στην συνέχεια όμως ανέκαμψε και με ψυχραιμία περιόρισε τα λάθη και κατάφερε να πάρει το σετ , την νίκη και την πρόκριση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Α.Ο ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ (Κουκούλης Γ): Καραγιάννη Κ., Γκαλαραλιάκου Κ., Καβριγιάννη Ρ., Χαλκιά Κ., Λίτσιο Μ., Παπαθεοδώρου Β., Χαλκιά Αν., Ποπέσκου Αλ., Κανιούρα Χρ., Χριστοδουλοπούλου Αν., Τσόκανου Τζ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης Β): Τεντολούρη Μ., Γκουτσιούπα Ε., Βουλγαράκη Κ., Γεωργίου Μ., Ντιρογιάννη Α., Γάτσα Ε, Μαρκάκη Γ., Τόλιου Ε., Λάζου Σ., Βρακά Ρ., Ζολώτα Ρ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ