1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-08-2014 19:25

Ανδρική ομάδα ξανά στην Αργώ

Ύστερα από δύο χρόνια προσπάθειας στα αναπτυξιακά τμήματα των αγοριών, έφτασε η ώρα να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο το ανδρικό βόλεϊ της περιοχής κάτω από τη σκέπη του ΑΣ ΑΡΓΩ. Ενός συλλόγου που μέχρι σήμερα έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ στο Βόλο και τώρα θέλει να κατακτήσει και το χώρο των ανδρών.


Ήδη ένα επιτελείο ανθρώπων του ΑΣ ΑΡΓΩ εργάζεται σκληρά μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου η επανεμφάνιση του ανδρικού βόλεϊ από στη νέα σεζόν να στεφθεί με επιτυχία και να έχει συνέχεια και μέλλον. Η ανταπόκριση από διάφορους τοπικούς παράγοντες του Βόλου ήταν μέχρι στιγμής πολύ θετική και ελπιδοφόρα και έτσι το ανδρικό τμήμα της ΑΡΓΟΥΣ θα κάνει την εμφάνισή του το Σεπτέμβριο στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Ο Σπύρος Γεωργουλάς, ο ένας εκ των προπονητών που έχει αναλάβει την προσπάθεια αυτή δήλωσε:

«το βόλεϊ των ανδρών τόσο στην περιοχή μας όσο και στην ευρύτερη ελληνική επικράτεια βρίσκεται σε πτωτική πορεία, για λόγους που δεν έχουν σημασία στην παρούσα φάση να αναλύσουμε. Εκείνο που έχει σημασία είναι, οι κάποιοι λίγοι λάτρεις αυτού του αθλήματος που έχουμε απομείνει, να βοηθήσουμε όλοι μαζί και με πολύ δουλειά , αγάπη και υπομονή, να μπορέσουμε να φέρουμε άθλημά μας εκεί που του αξίζει. Δεν θα είναι εύκολο το εγχείρημά μας στην παρούσα φάση και πολλά πράγματα πάνε κόντρα , όπως η γενικότερη οικονομική κατάσταση , τα προβλήματα των νέων κλπ. Θα κάνουμε όμως την καθολική μας προσπάθεια όπως όλοι μαζί, Διοίκηση και προπονητές του συλλόγου, έχουμε αποφασίσει».



Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του , κοσμηματοπωλείο GALERY KAPPA ALEXANDRIDIS, το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών ΔΗΜΗΤΡΕΛΙΑΣ, τα φροντιστήρια θετικής κατεύθυνσης ΑΜΒΡΑΖΗΣ, το βιβλιοπωλείο ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, το cafe GIOUSTO, την εταιρία φορτηγών αυτοκινήτων ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και τα καταστήματα ενδυμάτων ΝΤΑΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, για την άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση τους και καλεί όλα τα αγόρια που θέλουν να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο του βόλεϊ να εγγραφούν στα τμήματα βόλεϊ (τηλέφωνα επικοινωνίας 6983500835, 6944604262)

ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΡΙΜΠΙΤΖΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΙΤΟΥΔΗΣ (ΑΚΡΑΙΟΙ), ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,ΛΕΝΤΙΟ ΙΣΜΑΗΛ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ(ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΕΡΝΙΩΤΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ), ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΝΤΡΙΑ ,ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΡΟΥΓΓΗΣ (ΠΑΣΣΑΔΟΡΟΙ),ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΚΚΑΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ).

ΡΟΣΤΕΡ ΕΦΗΒΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΔΡΟΥΛΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΡΑΙΟΙ), ΛΕΝΤΙΟ ΙΣΜΑΗΛ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΛΗΣ, ΑΛΕΞ ΛΟΜΣΑΝΤΖΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ), ΘΑΝΟΣ ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ),ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ (ΠΑΣΣΑΔΟΡΟΙ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ)

ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΙΔΩΝ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΔΡΟΥΛΙΑΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΛΗΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΑΛΕΞ ΛΟΜΣΑΝΤΖΕ, ΚΑΛΟΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΡΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΓΟΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΥΓΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ, ΚΑΛΟΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΡΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΓΟΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΓΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΒΟΛΙΩΤΗΣ Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 16:35 posted by ΒΟΛΙΩΤΗΣ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΜΑΛΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ