1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-02-2014 11:43

Πίτα και τιμές σε Αλεξίου, Πόλη και Παρισάκη

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του PORTARIA HOTEL & SPA, η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΑΡΓΩ, παρουσία όλων των αθλητών-αθλητριών, γονέων και φίλων του συλλόγου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, ο κος Γιάννης Γκουντέλιας Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο κος Απόστολος Παντσάς Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου και ο κος Νίκος Ντόκος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βόλου. 
 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες , στον παλιό προπονητή του βόλεϊ Γιώργο Αλεξίου για την μακρόχρονη προσφορά του στο άθλημα, στις αθλήτριες Βίκη Πόλη για την εισαγωγή της στο οικονομικό πανεπιστήμιο και Ιωάννα Παρισάκη για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα beachvolley U20 τo 2013. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του PORTARIA HOTEL & SPA κο Κώστα Θεοδώρου, για την φιλοξενία και την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ