1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-01-2014 12:51

Ικανοποίηση και παράπονα από τον ΑΟ Σουφλάρια

Ικανοποίηση για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων στην ΕΣΠΕΚΕΛ επικρατεί στον ΑΟ Σουφλάρια Λάρισας. Ωστόσο ο σύλλογος έχει παράπονα από τη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση

Την 3η θέση κατέλαβαν οι νεάνιδες του συλλόγου στο Φάιναλ 4 νεανίδων στην ΕΣΠΕΚΕΛ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4-5/1/2014 στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης με την συμμετοχή των ομάδων: ΑΟ Σουφλάρια -Φιλαθλητικός- Ε.Α.Λ - Μεδεών

Η ομάδα του συλλόγου στο 1ο παιχνίδι κοίταξε στα μάτια τον Φιλαθλητικό και πάλεψε το παιχνίδι δημιουργώντας πολλές φορές κρίσεις πανικού στην πολύ καλή και έμπειρη ομάδα του Φ.Λ.Σ. Η εμπειρία των αθλητριών του Φ.Λ.Σ. ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο μικρό τελικό παρά τα προβλήματα που υπήρχαν με τραυματισμούς Αθλητριών και χωρίς η ομάδα να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, κατάφερε να κάμψει την πολύ μαχητική ομάδα του Μεδεών.

Η κατάκτηση της 3ης θέσης είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου σε επίπεδο αναπτυξιακών ομάδων. Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες του συλλόγου για την επιτυχία τους, η οποία ελπίζουμε να αποτελέσει την απαρχή για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό και παίχτηκε πολύ όμορφο βόλλεϋ από όλες τις ομάδες με πολύ πάθος. Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες όλων των ομάδων για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν συγχαρητήρια στην ομάδα του Φ.Λ.Σ. και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Όμως δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ορισμένα αρνητικά γεγονότα που χάλασαν την πολύ καλή εικόνα των αγώνων:

1.Πάρα πολλά λάθη από τους διαιτητές των αγώνων.

2.Η ώρα διεξαγωγής του Μικρού Τελικού ήταν ακατάλληλη(10:00π.μ.). Οι αθλήτριες του ΜΕΔΕΩΝ τελείωσαν το Σάββατο στις 19:40 και πριν περάσουν 15 ώρες κλήθηκαν να παίξουν και το δεύτερο παιχνίδι.

3.Απονομές:Συνήθως στην Πρωταθλήτρια απονέμεται κύπελλο μετάλλια και διπλώματα, στην δευτεραθλήτρια μετάλλια και διπλώματα, στην τρίτη ομάδα μετάλλια και διπλώματα και στην τέταρτη αναμνηστικά διπλώματα. Σ΄αυτούς του αγώνες δεν δοθήκαν διπλώματα στις 3 πρώτες ομάδες. (Ο καθένας μπορεί να αγοράσει μετάλλια και να τα δώσει στις αθλήτριες του).

Προφανώς για αυτούς που ανέλαβαν την διοργάνωση αυτά είναι λεπτομέρειες. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γίνουν οι αγώνες στην έδρα τους. Η υποτιθέμενη γιορτή και η χαρά των αθλητριών είναι μόνο για τους ονειροπόλους και αυτούς που αγαπούν πραγματικά του άθλημα.

Ευθύνη για τα δύο τελευταία έχει και η Ένωση που έπρεπε να τα έχει διασφαλίσει.

1 σχόλιο

  • Comment Link lari Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 10:34 posted by lari

    Εντάξει για όλα τα παράπονα σας, σωστά, αλλά ....ΕΛΕΟΣ, τα διπλώματα σας πειράξαν που δεν δοθήκαν. Αν σας είναι τόσο απαραίτητα , να τα αγοράσετε μόνοι σας μιας το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με τα μετάλλια όπως οι ίδιοι αναφέρετε.ΣΥΜΒΟΥΛΗ..χαρείτε την επιτυχία σας , αυτό είναι σημαντικό...άλλωστε εκπρόσωπο έχετε στην ΕΣΠΕΚΕΛ, ας είχε μεριμνείσει να ενημερωθεί για τα διαδικαστικά της διοργάνωσης . Η γνώμη ενός απλού φιλάθλου είναι .Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ