1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2023 15:19

Εγκαινιάστηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου “Μάρκος Καραναστάσης” του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Οι ανακαινισμένες από την Περιφέρεια Κρήτης εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου “Μάρκος Καραναστάσης” του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εγκαινιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, παρόντων των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Συριγωνάκη Π.Ε. Ηρακλείου, Γιώργου Πιτσούλη Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων, του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Ματαλλιωτάκη, του Πρύτανη Καθ. Νίκου Κατσαράκη, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητών, αθλητών εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και εργαζομένων στο ΕΛΜΕΠΑ.
Το ΕΛΜΕΠΑ είναι εκ των υποστηρικτών της ΕΟΠΕ και πρόσφατα φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τις προεθνικές ομάδες παμπαίδων παγκορασίδων και η συνεργασία πρόκειται να συνεχιστεί με υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας .

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν στην εκδήλωση το μέλος ΔΣ Καζάκου Ελένη, ο πρόεδρος ΕΣΠΕ Κρήτης κος Γιαννόπουλος Ανδρέας και ο Περιφερειακός Προπονητής κος Νικητάκης Νικήτας.
 
Με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου, έγιναν αθλητικά δρώμενα από την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Σωματείου Κινητικά Αναπήρων (ΑΣΚΑ) «Ηράκλειο» και την ομάδα πετοσφαίρισης του ΕΛΜΕΠΑ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ