1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2013 11:14

Επέστρεψε ...σπίτι του ο Κασκαρίκας

Η Γ.Ε. Μεσολογγίου ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο έμπειρο ακραίο, Γιώργο Κασκαρίκα. Ο αθλητής τα πρώτα του βήματα στο άθλημα τα έκανε στο Μεσολόγγι, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Αθήνα σε αρκετές ομάδες, στον Α.Ο. Ζωγράφου, στη Δραπετσώνα, στο Χαϊδάρι και το ΓΑΣ Χολαργού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου και θα έχω δίπλα μου παλιούς μου συμπαίκτες. Αυτό που με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε ήταν το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και η προσπάθεια των παιδιών να πρωταγωνιστήσουν, αλλά και να προβάλουν την πόλη του Μεσολογγίου. Στην πόλη αυτή γεννήθηκα και μεγάλωσα και εγώ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και υπόσχομαι πως θα δώσω τα πάντα».

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μανθάτης, δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την προσθήκη στην ομάδα. Αποκτήσαμε έναν παίκτη με εμπειρία και μάλιστα σε μια θέση που στο περσινό πρωτάθλημα …πονάγαμε. Με τον Γιώργο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στην Αθήνα και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Να του ευχηθώ ότι καλύτερο για τη φετινή χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ