1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2015 23:49

«Ποιος παίρνει αποφάσεις; Τι συμφέροντα εξυπηρετεί; »

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα της Άρτας Volley διαμαρτύρεται για την διεξαγωγή των τελικών των πρωταθλημάτων από την ΕΣΠΕΔΕ
«Με email που μας στάλθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. μας γνωστοποίησε για την αναβολή των τελικών των Ανδρών και play-off Γυναικών, ζητώντας μάλιστα από τα σωματεία να βρουν ώρες για την διεξαγωγή των παιχνιδιών. Δια μέσου  internet πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο Τελικός των Ανδρών έγινε κανονικά, όπως επίσης και ο ημιτελικός των Γυναικών.

Τελικά τι γίνεται στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.; ποιος παίρνει τις αποφάσεις;  ποιος διοικεί ή ποιοί διοικούν; τι συμφέροντα εξυπηρετεί; ποιος εμπαίζει ποιόν; μήπως τελικά είχανε μεγάλο δίκιο τα σωματεία που αποχώρησαν  και τα στιγματίζαμε άνευ αιτίας;

Για  του λόγου το αληθές το email ακριβώς όπως μας στάλθηκε, διαβάστε το και πείτε μας που έχουμε λάθος και τελικά βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας… «ΛΟΓΩ ΤΟΥ FINAL FOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29/3/15, ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΤΑ PLAY OFF ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 4,5/4/15. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ».

Τελικά αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε, να ματώνουμε, να παραμερίζουμε τις οικογένειές μας, όταν η διοργανώτρια αρχή μας περιπαίζει έτσι…
Ένας μόνος τρόπος υπάρχει ή να παραιτηθούν όλοι στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε ή να πάμε εμείς στα «σπίτια» μας, αφήνοντας τους απερίσκεπτα να κάνουν ότι θέλουν και να διοργανώνουν πρωταθλήματα όταν και όποτε τους βολεύει.

Και ο λόγος που κάνουμε όλο αυτό το θέμα είναι απλός. Σαν σωματείο θέλαμε και εμείς να παίξουμε και να τελειώνουμε μία ώρα αρχύτερα, ούτως ώστε να χαρούμε το Πάσχα με τις οικογένειες μας. Όμως σεβαστήκαμε το γεγονός ότι η πιο μεγάλη διοργάνωση στις Γυναίκες έγινε στην Περιφέρειά μας  και σιωπήσαμε. Αλλά τελικά στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. η σιωπή δεν είναι χρυσός, αλλά αδυναμία.

Λυπούμαστε κύριοι για την αντιμετώπισή σας και για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που επιδεικνύετε στα σωματεία, αρεσκείας σας και μη.

Για να μην παρεξηγηθούμε οι ομάδες δεν μας φταίνε σε τίποτα που παίξανε και ταυτόχρονα να δώσουμε συγχαρητήρια στον Α.Σ. Γιάννενα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητος και την άνοδό του στην Α2».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ