1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-10-2014 12:03

«Το καλύτερο για το βόλεϊ» (video)

Για τον τελικούς Κυπέλλου στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΣΠΕΔΕ μίλησαν οι προπονητές, Βαγγέλης Ζαρκαλής και Αποστόλης Πορτοβάρας. 

Ο Βαγγέλης Ζαρκαλής  είπε : «Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Κάνουμε μία προσπάθεια από το μηδέν. Συγχαρητήρια στους αθλητές των ανδρών και των γυναικών που κάνουν μία προσπάθεια η οποία έχει απώτερο σκοπό το μέλλον. Όλοι οι παράγοντες συμβάλουν σε αυτόν τον καινούριο σύλλογο που έχουμε δημιουργήσει από το καλοκαίρι. Είμαστε όλοι μέλη αυτής της ομάδας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο ώστε στο μέλλον να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Από την πλευρά του, ο Αποστόλης Πορτοβάρας δήλωσε: «Πέρσι ήμασταν οι κάτοχοι του Κυπέλλου, φέτος δεν καταφέραμε να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία. Η ομάδα είναι καινούρια μας λείπουν 6 από τους 8 αθλητές συγκριτικά με πέρσι. Θα ήμασταν αχάριστοι αν ρίχναμε ευθύνες στα παιδιά. Μέσα σε τόσο μικρό διάστημα είναι δύσκολο να γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα. Η ομάδα έχει μέλλον και έχουμε το μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας στην ΕΣΠΕΔΕ. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν σε κακή μέρα και ποτέ δεν μπορέσαμε να μπούμε, σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες που είναι έμπειροι παίκτες και τους δίνω συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Για την ομάδα μου στόχος είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να βγούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια επίσης στον Δήμο που διοργάνωσε το γεγονός».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ