1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2014 13:21

Η ΦΕΙ νικήτρια στον αγώνα, η ΓΕΜ στην φιλοξενία

Στον τελευταίο αγώνα του Α΄γύρου της τελικής φάσης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών η Φ.Ε.Ιωαννίνων παρ΄ ότι έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο , μετά την ήττα από την Πρέβεζα και την κακή της εμφάνιση , διατήρησε τις ελπίδες της στην μάχη του Πρωταθλήματος , νικώντας στην φιλόξενη έδρα του Μεσολογγίου την αντίστοιχη ομάδα της Γ.Ε.Μ με 3-0 σέτ , σε αγώνα διαφήμιση του αθλήματος .

Κυριολεκτικά φιλόξενη έδρα , αφού πρίν , κατά την διάρκεια του αγώνα , αλλά και μετά την λήξη του , οι άνθρωποι της ΓΕΜ "σκλάβωσαν" την αποστολή της ΦΕΙ , με την άψογη συμπεριφορά τους , η οποία κατέληξε και σε μίνι δεξίωση σε γνωστό κέντρο της Πόλης του Μεσολογγίου μετά την λήξη του αγώνα και παρά την δικαιολογημένη τους πικρία γιά την ήττα της ομάδος τους . 

Στο πρώτο σέτ οι δυό ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι τον δέκατο πόντο , η ΦΕΙ μετά απέκτησε μικρό προβάδισμα που διευρύνθηκε σταδιακά , έτσι πήρε το σέτ με 25-19.

Στο δεύτερο σέτ οι αγωνιστικές αθλήτριες του Μεσολογγίου , προηγήθηκαν με 9-5 , εκεί κάποια διαιτητικά λάθη σε βάρος τους δημιούργησαν νευρικότητα , οι μικρές της ΦΕΙ το εκμεταλλεύτηκαν , ισοφάρισαν , προηγήθηκαν και όπως στο πρώτο σέτ διεύρυναν τη διαφορά , κατακτώντας και αυτό το σέτ με 25-18.

Στο τρίτο σέτ έγινε μεγάλη μάχη  , έως τον δέκατο ένατο πόντο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ , με καλύτερη την ΦΕΙ , αλλά με πολλά χαμένα σερβίς και μερικά σε βάρος της σφυρίγματα , εκεί με φανταστικές άμυνες και καλές επιλογές στην επίθεση προγήθηκε με 22-19 , η ΓΕΜ μείωσε σε 22-20 και στην αγωνία γιά την έκβαση του σέτ προστέθηκε η βλάβη του φωτισμού του γηπέδου. 

Το μάτς διεκόπη γιά  περίπου είκοσι λεπτά , επηρεάσθηκαν οι αθλήτριες της ΓΕΜ χάνοντας το σερβίς και καρφώνοντας δυό φορές άουτ , έτσι οι νεαρές αθλήτριες της ΦΕΙ πανηγύρισαν τη μεγάλη τους νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου , εκ των φαβορί γιά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος . 

Μετά το τέλος του αγώνα η Διοίκηση της ΓΕΜ , δεξιώθηκε τις αθλήτριες των δύο ομάδων , έτσι  η Διοίκηση , οι προπονητές και οι αθλήτριες της ΦΕΙ αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν γιά την άψογη φιλοξενία , υποσχόμενοι ότι θα υπάρξει ανταπόδοση στο αγώνα του Β΄ Γύρου στα Ιωάννινα.   

Τα σετ: 19-25, 18-25, 20-25

Γ.Ε. Μ ( Μανθάτης Βασίλης ):  Λάζαρη , Δερμιτζάκη , Αρβανίτη, Γουβέλη , Χρυσομαλλίδη , Θεοδωρακάκη, Ζαβογιάννη(Λ) , Τζάνου, Διαμαντοπούλου, Καστανά, Σχίζα, Κουζούνη .
Φ.Ε.Ι  (Καλογήρου Δημήτρης ):  Χριστοδούλου Κατερίνα ,  Νούγια Άννα ,  Τάσση Άννα,  Τάσση Μαριάνθη , Κύρλα Έλενα , Βερυκίου (Λ) , Βώττη (Λ , Κόντου Ιωάννα, Χριστοδούλου Μαριάννα , Ράπτη Δέσποινα , Τσουβέλη Μαρία.   
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ