1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2013 20:03

Η ήττα έφερε διαμαρτυρίες για τη ΓΕΜ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου την Κυριακή το μεσημέρι απέναντι στη Βολίδα Κέρκυρας.

Οι παίκτες του Βασίλη Μανθάτη δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, αλλά παρ όλα αυτά πάλεψε όλα τα σετ, και αν δεν είχε να αντιμετωπίσει και την εχθρική διαιτησία των Κερκυραίων διαιτητών Ψύχου και Παγκάλη το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν και διαφορετικό.

Σε όλα αυτά αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι 4 εκ των αθλητών ταξίδεψαν αυθημερόν για την Κέρκυρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορούμε να καταλάβουμε ότι όλα πήγαν στραβά από την αρχή. Παρά την ήττα η ομάδα του Μεσολογγίου παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες από τον σύλλογο του Μεσολογγίου για την απαράδεκτη όπως την χαρακτηρίζουν διαιτησία των κ. Ψύχου Θεόδωρου και Παγκάλη Σπύρου για τα σφαλτσο-σφυριγματα στο 1 και στο 3 σετ του παιχνιδιού, γι αυτό και ο σύλλογος απέστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά για τα επόμενα παιχνίδια οι διαιτητές που θα σφυρίζουν τα παιχνίδια της ομάδας να μην είναι ντόπιοι.

Τα σετ: 3-0 (27-25, 25-23, 26-24)

πηγή: aitosports.gr
Περισσότερα από την κατηγορία: « Στη Β φάση η ΦΕΙ Επεισόδια στην Πρέβεζα »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ