1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2013 11:11

Στον Ηρακλή το τοπικό ντέρμπι των Ιωαννίνων

Ο Ηρακλής Ιωαννίνων ήταν ο τελικός νικητής του αγώνα νεανίδων με τον ΑΓΣΙ με 3-0 σετ, σε αγώνα που κυριάρχησε το άγχος και η πίεση για την νίκη από τις δυο ομάδες.
Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα συχνά λάθη που δεν επέτρεψαν στις δυο ομάδες να παίξουν καλό βόλεϊ και να ευχαριστήσουν το κόσμο που γέμισε το κλειστό των Ιωαννίνων και στήριζε και τις δυο ομάδες στις όποιες καλές προσπάθειες.

Στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν πιο ανταγωνιστικός και ανέδειξε δύσκολα νικητή τον Ηρακλή με 25-21.

Στον δεύτερο σετ ο ΑΓΣΙ δεν αντέδρασε όπως ίσως θα περίμενε κανείς και ο Ηρακλής το κατέκτησε με 25-15.

Στο τρίτο σετ ο ΑΓΣΙ προσπάθησε να αντιδράσει με όσες δυνάμεις είχε, κάτι που ο Ηρακλής δεν το επέτρεψε και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-20 και στην τελική νίκη με 3 – 0 σετ.

Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος): Δασκάλου Μ,  Παπαδοπούλου Χ,  Χαμπηλομάτη Α,  Δασκάλου Κ,  Αδάμου Θ,  Φασούλη Φ,  Καμηνά Λ,  Καλαμαρίδου Μ,  Λώλη Α,  Λέρα Φ,  Ζιώγου Β,  Βέτσα Κ.

Α. Γ. Σ. Ι. (Ζαρκαλής): Μαγκλάρα Γ,  Στεφάνου Σ,  Χαρατζόγλου Μ,  Μπόκα Ε,  Μητσοπούλου Μ, Τσαβδάρη Γ,  Κώστα Α,  Τσώλη Ε,  Ντούτση Π,  Αθανασοπούλου Ε, Μπόζιου, Στεφάνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ