1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2014 13:42

Κυριαζής: «Καθε αγώνας και μία εμπειρία»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πορφύρα στο ΔΑΚ Πρέβεζας (3μ.μ.), για την 4η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών, ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, Χρύσανθος Κυριαζής, δήλωσε:


«Ο αντίπαλός μας, είναι μία ομάδα από τον Πειραιά, με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία. Αποτελείται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από κοπέλες από τις γειτονιές του Πειραιά, παίζουν πολλά χρόνια μαζί και έχουν ομοιογένεια. Κρατούν κατά κάποιο τρόπο το χαρακτήρα της πόλης τους.

Αγωνίζονται πολλά χρόνια στην Α2, την ξέρουν την κατηγορία και συνήθως τερματίζουν και αρκετά ψηλά.

Μετά τον τραυματισμό της Χρυσάνθης Μαγκλάρα, έχουμε αλλάξει κάπως τα αγωνιστικά μας πλάνα, για να ανταπεξέλθουμε, αλλά θέλουμε αρκετή δουλειά για να αφομοιώσουμε το πλάνο. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι και μία εμπειρία. Ένα σετ, δύο σετ, έναν αγώνα. Ό,τι περισσότερο μπορούμε να κερδίσουμε. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και μακάρι να την έχουμε, γιατί δίνει άλλο... αέρα στις αθλήτριες και τις βοηθά σημαντικά».
Διαβάστηκε 1443 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ