1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2024 21:04

CEV Cup: Στη Σμύρνη για νίκη πρόκριση η αποστολή του Ολυμπιακού

Στη Σμύρνη βρίσκεται απο τη Δευτέρα (5/2) το μεσημέρι η αποστολή βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς την Τετάρτη (7/2, 18:00), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Αρκάς στην Τουρκία, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα.

Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» οi Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-2 σετ των Τούρκων. Κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη γειτονική χώρα, ο Αλεν Παγένκ δήλωσε:

«Δεύτερο ματς στη Σμύρνη. Κερδίσαμε το πρώτο ματς, όμως το δεύτερο δεν θα είναι πιο εύκολο. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Πάμε εκεί, για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάμε στον ημιτελικό. Νομίζω, ότι πρέπει να σερβίρουμε καλά, να τους πιέσουμε και να τους απομακρύνουμε από το φιλέ. Ξέρουμε, ότι έχουν δύο πολύ καλούς διαγώνιους, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ