1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2024 21:26

Tρίτος πασαδόρος στον Παναθηναϊκό ο Κερν (vid)

Στον Παναθηναϊκό φυλάνε ...τα ρούχα τους και για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, σε περίπτωση που τραυματισθεί ο ευπαθής Κουβανός Ιερεζουέλο, πήραν ως τρίτο πασαδόρο τον Καναδό Κερν.

 

 

 

 

 

 

 

Η απόκτηση του 24χρονου Καναδού πασαδόρου, Κάμερον Κερν, κρίθηκε απαραίτητη, γιατί  μετά την ξαφνική απόφαση του 25χρονου Επ (σταμάτησε το βόλεϊ γιατί βρήκε δουλειά με ετήσιες απολαβές 250.000 δολλάρια) να μην τιμήσει το συμβόλαιο του, αποκτήθηκε ο Κουβανός Ιερεθουέλο, σε ηλικία 38 ετών και με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Κάμερον Κερν που αγωνιζόταν στη Σλοβενία με τη φανέλα της Κρκα, είναι 1.93 και θα αποτελέσει τον τρίτο πασαδόρο του Παναθηναϊκού καθώς δεν θα αντικαταστήσει κάποιον. Τόσο ο Ιερεθουέλο όσο και ο Κασαμπαλής συνεχίζουν κανονικά. Είναι η πρώτη φορά που παίζει στην Ευρώπη, μετά τη αποφοίτηση του από το κολλέγιο Αλμπέρτα. O Kαναδός λοιπόν στοιχίζει λίγα χρήματα, θα βοηθάει στις προπονήσεις και θα μπει στο δίδυμο των πασαδόρων μόνο αν τραυματισθεί ένας εκ των Ιερεζουέλο, Κασαμπαλή.

O Παναθηναϊκός έψαξε και για ξένο κεντρικό, λόγω των απανωτών τραυματισμών του Ρανγκέλ (ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα 20 μέρες με βαρύ διάστρεμμα), αλλά δεν βρήκε τίποτα το αξιόλογο στην αγορά.

O Kαναδός Τζάι Μπαλκενάου που αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να πασάρει στην τουρκική Χάλκμπανκ.

Media

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XwWOMkNyR1Y?si=URi_ax9bhZ-5fepr" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ