1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2018 13:39

Η επίμαχη φάση του ντέρμπι Ένωσης Ιλίου-Αργυρούπολης (video)

Την επίμαχη φάση στο τέταρτο σετ που κατά την άποψη της έκρινε το ντέρμπι γυναικών (1-3 σετ) της δεύτερης αγωνιστικής (β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ) με την Αργυρούπολη, ανάρτησε στο youtube η διοίκηση της Ένωσης Ιλίου η οποία με επίσημο σχόλιο της αναφέρει:

«Στην αναμέτρηση της Γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας με την Αργυρούπολη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής (ΕΣΠΕΔΑ) υπήρξε μια λάθος απόφαση των διαιτητών που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης και ουσιαστικά της νίκης υπέρ της ομάδας της Αργυρούπολης.

Κατά την διάρκεια του 4ου σετ κι ενώ το σκορ ήταν 15-14 υπέρ της Αργυρούπολης, η οποία ήταν μπροστά στα σετ με 2-1, υπήρξε μια λάθος διαιτητική απόφαση (πέρασμα μπάλας από την φιλοξενούμενη ομάδα εξωτερικά της αντένα).

Η απόφαση αυτή οδήγησε σε πόντο για την Αργυρούπολη, κάνοντας το 16-14, ενώ στη συνέχεια λόγω διαμαρτυρίας από πλευράς του πάγκου της ομάδας μας δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα που μετέτρεψε το σκορ σε 17-14 υπέρ των φιλοξενούμενων και στην ουσία έκρινε την έκβαση του σετ.Δείτε την φάση στο βίντεο που ακολουθεί

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ