1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2018 10:38

Στην Ίριδα θα μπλοκάρει η Γρίσπου

Την φανέλα της Ίριδας θα φοράει για τη νέα σεζόν η 28 χρονη κεντρική, Έλσα Γρίσπου. Η πανύψηλη παίκτρια με καταγωγή από τη Σουηδία που βλέπει τον κόσμο από τα 1μ87, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα στο μπλοκ αλλά και να δώσει λύσεις στην επίθεση.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι η Γρίσπου, είχε εντυπωσιακή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, αφού αποτέλεσε την «αεροπορία» των Ιώνων ενώ με την εμπειρία της σε πολλά παιχνίδια ήταν ο «ελεγκτής» της εναέριας κυκλοφορίας στον φιλέ.

Για την Γρίσπου που ενισχύει σημαντικά το «οπλοστάσιο» της Ίριδας και έχει αγωνιστεί σε Ραφήνα (2004-2007), οκτώ χρόνια στην Παλλήνη (2007-2015), 2015-16 ( Αιγάλεω) 2016-17 (Αμαζόνες) και πέρυσι Ίωνες, η διοίκηση του συλλόγου της Ν.Σμύρνης, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει

«:H ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την κεντρική Ελσα Γρισπου στα πλαίσια της ενίσχυσης της γυναικείας μας ομάδας . Η Έλσα εκτός από μια εξαιρετική αθλήτρια είναι και μια σπουδαία προσωπικότητα που ταιριάζει απόλυτα στις αρχές και στο πλάνο που έχει βάλει η νέα διοίκηση της ΙΡΙΔΑΣ για την  σεζόν 2018-2019 .

Επίσης η προπονητική της εμπειρία στις ακαδημίες  θα μας φανεί πολύτιμη για  τα  νέα παιδιά που απαρτίζουν τα μικρότερα τμήματα μας . Της ευχόμαστε υγεία, μακρόχρονη παρουσία στην ομάδα και επίτευξη των κοινών μας στόχων ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ