1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2018 21:52

Στον Αστέρα Νίκαιας και η Κάλλη Δίκη

Την απόκτηση της κεντρικής Κάλλης Δίκη, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, Αστέρας Νίκαιας. Ο σύλλογος της Νίκαιας είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα της 22χρονης αθλήτριας μετά την Ηλιούπολη, τον Απολλώνιο, το Αιγάλεω και τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα που σχεδόν έχει ανακοινώσει μια νέα… εξάδα (Καράκου,Τσιούτσια, Γκότση, Παπαγεωργίου), αναφέρει για την απόκτηση της Δίκης:

«Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Αστέρας Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια Καλλη Δίκη (κεντρικός).H Κάλλη, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε τη Κάλλη Δίκη στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Κάλλη μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα Νίκαιας και ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, για την ένταξη μου στην ομάδα του Αστέρα.Ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω και στις Διοικήσεις, προπονητές και συναθλήτριες των ομάδων που πέρασα στο παρελθόν για την βοήθεια τους.

Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που πρέπει πλέον να αφοσιωθώ και στις σπουδές μου, αποφάσισα να είμαι ένα κομμάτι των στόχων και των προσδοκιών του Αστέρα Νίκαιας, για το στήσιμο μιας ισχυρής οικογενειακής αθλητικής ομάδας.

Ασυναγώνιστοι Αsteras Fanatics,Διοίκηση και συναθλήτριες εμπρός με υγεία, δουλειά και αγωνιστικότητα να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ