1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2018 13:24

Θεοχάρη: «Δύσκολη και σημαντική νίκη για τον Θρίαμβο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Την ικανοποίηση για την σημαντική και δύσκολη νίκη (0-3) που πέτυχε ο Θρίαμβος κόντρα στον Πήγασο στο τοπικό ντέρμπι του Χαϊδαρίου για την 11η αγωνιστική της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, εξέφρασε η Άννα Μαρία Θεοχάρη.

Η κεντρική του συλλόγου των δυτικών προαστίων που ήρθε πέρυσι από τον Πορφύρα και ήταν καθοριστική στο συγκεκριμένο παιχνίδι, υποστήριξε για την αναμέτρηση στο Volleynews:

« Η νίκη μας ήταν πιο δύσκολη απ' ο, τι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Πήγασος μπήκε εξίσου δυναμικά με μας, ήταν πράγματι ένα τοπικό ντέρμπι κι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε αρκετά με την άμυνα της, απ' την πλευρά μας εμείς κρατήσαμε την υποδοχή, ειδικά στις κρίσιμες φάσεις, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί σε μπλοκ και επίθεση και σε συνδυασμό με τα λιγότερα λάθη που κάναμε, φτάσαμε στο 0-3.

Ο πρώτος γύρος λοιπόν κλείνει για μας με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζουμε κυνηγώντας τον στόχο μας. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους, με υγεία.»





Διαβάστηκε 3170 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ