1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2016 11:33

Απόψε η πρώτη του Αστέρα

Ξεκινά η προετοιμασία της νεοσύστατης ομάδας του Αστέρα Νίκαιας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη προετοιμασίας της Γυναικείας Ομάδας μας!
Σε συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου και μετά από τις απαραίτητες διακοπές για όλους μας ξεκινάμε την προετοιμασία της Ομάδας μας τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη".

Η Διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας εύχεται στις Αθλήτριες και στο Προπονητικό Team της Ομάδας Γυναικών καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και πάντα επιτυχίες!


Ο προπονητής Παναγιώτης Μαρούλης είπε: «Ξεκινάει σήμερα το πιο σημαντικό κομμάτι, κατά την άποψή μου, που θα κρίνει πολλά από αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε μέσα στην αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία ! 
Η προετοιμασία μας έχει σχεδιαστεί για να καταφέρει να προετοιμάσει σωματικά, τεχνικά και τακτικά τις αθλήτριες μας μέσα σε διάστημα των 8 εβδομάδων! 
Λόγω του ότι το ρόστερ είναι 100% καινούριο κάνει το έργο μας λίγο δύσκολο και πρέπει να είμαστε πάνω από όλα υγιείς μετά συγκεντρωμένοι σε κάθε δευτερόλεπτο της προπόνησης και τέλος να προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη και κατ’ επέκταση τον εαυτό μας! 
Εύχομαι υγεία και να καταφέρνουμε να σεβόμαστε σε κάθε ματς τον ιδρώτα που χύνουμε στην προπόνηση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ