1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2015 16:26

Ξέσπασμα Ρουμελιώτη: «Σε λίγο θα μου ζητάει λεφτά και ο Μένιος»!

Προβληματισμένος και ανήσυχος με τον τρόπο που λειτούργησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση του Χρίστου Μπέλου είναι ο πρόεδρος και αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης.

Η ΕΕΑ αποφάσισε πως η σημερινή διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - που ιδρύθηκε το 2013 όταν η Ερασιτεχνική παραχώρησε την άδεια του τμήματος βόλεϊ - είναι συνέχεια του τμήματος βόλεϊ της Παναχαϊκής που δημιουργήθηκε από την συγχώνευση με το ΤΑΑ Παγκρατίου όπου αγωνίζονταν ο Μπέλος τη σεζόν 2004-05.

«Μιλάμε για ένα συμβόλαιο του Μπελού κοντά στα 4.000 Ευρώ που με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα έφτασε τις 10.000 Ευρώ», διευκρινίζει ο Ρουμελιώτης στο sentragoal.gr και τονίζει:

«Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Προσωπικά αλλά και τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ Παναχαϊκή σεβόμαστε τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων και κυρίως σεβόμαστε τον κόπο του Μπέλου που δεν πληρώθηκε ποτέ. Ο Χρίστος είναι φίλος και συναθλητής. Κι επειδή κι εγώ παίζω ακόμα βόλεϊ τον καταλαβαίνω. Εάν νομίζει πως πρέπει να έρθει στη διοίκηση της ομάδας μου για να πληρωθεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα πάρει τα δεδουλευμένα του αφού έτσι το αποφάσισαν οι αρχές που εφαρμόζουν τους νόμους. Έχω, όμως, πολλές απορίες που θα εκφραστούν δια του νομικού μας εκπροσώπου αλλά τις εκφράζω με την ευκαιρία και εγώ...».

Ποιες, είναι οι απορίες;

«Γιατί οι νομικοί του Μπέλου δεν στρέφονται κατά του προέδρου που υπέγραψε το συμβόλαιο του στο Παγκράτι το 2004 και στρέφονται εναντίον της Παναχαϊκής που εφέτος δεν πήρε ξένο αθλητή για να έχει νοικοκυρεμένο ρόστερ; Εάν η Παναχαϊκή προσβάλει δικαστικά την απόφαση αυτή στον ΑΣΕΑΔ τινάζουμε ή όχι το πρωτάθλημα στον αέρα αφού θα μηδενιζόμαστε και θα περιμένουμε την απόφαση; Ο νομοθέτης έφτιαξε αυτόν το νόμο για να πάρουν οι αθλητές τα χρήματα τους από αυτούς που υπέγραψαν τα συμβόλαια τους ή από αυτούς που πάνε με το σταυρό στο χέρι για να κρατήσουν όρθια τα σωματεία; Θα έρθουν και άλλοι αθλητές να πάρουν από το ταμείο της Παναχαϊκής αυτά που τους χρώσταγε η διοίκηση του Παγκρατίου πριν 11 χρόνια; Σε λίγο θα έρθει και ο Μένιος Ρουμελιώτης να μου ζητάει τα δεδουλευμένα του γιατί και αυτός έπαιζε τότε στο Παγκράτι».

Θα το τραβήξετε δικαστικά για να δικαιωθείτε;

«Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην ΕΣΑΠ και στο πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι ειλικρινής: Δεν ξέρω εάν θα έλεγα το ίδιο εάν το ποσό ήταν λ.χ. 50.000 Ευρώ. Μένουμε ψύχραιμοι για την ώρα. Θα το παλέψουμε όπως μπορούμε. Προσωπικά δεν γνώριζα την υπόθεση. Είναι άδικο όλο αυτό που γίνεται σε βάρος της Παναχαϊκής Πετοσφαίριση 2013. Είναι άδικο να πληρώσω εγώ τα χρέη του Παγκρατίου από το 2005 επειδή το σύστημα έχει αδυναμία να βρει αυτούς που έβαλαν υπογραφές στα συμβόλαια και έταζαν χρήματα στους αθλητές. Σε λίγο θα έρθει και ο Μένιος Ρουμελιώτης να μου ζητάει δεδουλευμένα γιατί και αυτός έπαιζε τότε στο Παγκράτι. Αυτή η υπόθεση είναι κωμικοτραγική και σίγουρα δεν είναι τυχαία. Πιστεύω πως στο παρασκήνιο κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό την Παναχαϊκή σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Δεν θα τους περάσει. Θα διεκδικήσουμε την δικαίωση μας. Είναι σίγουρος πως το άδικο δεν το θέλουν ούτε οι αθλητές, ούτε οι παράγοντες».

Πηγή sentragoal.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Red Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 10:13 posted by Red

    Δίκαιο φίλε Νίκο δεν είναι ότι μας συμφέρει αλλά αυτό που λέει ο νόμος. Δεν θα ήταν άδικο για τους αθλητές με την συγχώνευση της ομάδας τους να μην μπορούν να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα ? Δεν υπάρχει επιλεκτική συγχώνευση , δηλ. μόνο τα οφέλη και όχι τις υποχρεώσεις .
    Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ