1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2015 19:00

«Μπαίνει» η Φαμπιάν στον Αίαντα, θέλει το 2/2 ο Ολυμπιακός

Στον Ευόσμο, ο νεοφώτιστος Αίας υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό, με τον αγώνα να διεξάγεται αύριο στις 18.00.

 

Η γηπεδούχος στην πρεμιέρα έχασε με 3-0 από τον ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο και αυτός είναι πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας στην Α1. Ντεμπούτο θα κάνει η Σλοβένα διαγώνια Έρικα Φαμπιάν (στη φωτό με την τουρτα), ενώ ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης όπως πάντα σχολίασε τον αγώνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο όποιος το κερδίσει κατά 95% θα πάρει τον τίτλο… Εγώ αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να παίξει καλύτερα απ’ ότι στην πρεμιέρα και κυρίως να μπούμε στην διαδικασία να διεκδικούμε πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς (είχε νικήσε τον άλλο νεοφώτιστο Φιλαθλητικό Λάρισας στην πρεμιέρα) με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου και σίγουρα σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Από την εικόνα που έχουμε δείξει τόσο στα φιλικά της προετοιμασίας όσο και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, είμαι ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε και ένα βήμα πιο μπροστά ως ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ