1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-06-2015 14:37

«Έκλεισε» το κλιμάκιο της Προεθνικής Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών και η διερεύνηση των δυνατοτήτων στις τεχνικές δεξιότητες των αθλητριών γεννημένων τα έτη 2002,2003,2004 των σωματείων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ,στα πλαίσια της συγκρότησης του Κλιμακίου Προεθνικής Ομάδας Παγκορασίδων.
Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Γκούντας Κωσταντίνος και Παπαχρήστος Γιάννης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. κο Γιώτη Παναγιώτη που παρευρέθηκε στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, αξιολόγησαν τις αθλήτριες που προσήλθαν στις 4 ανοικτές προπονήσεις, ενώ τα στοιχεία που καταγράφηκαν θα καταγραφούν σε μια βάση δεδομένων όπου θα παρακολουθούνται καθ' όλη την αθλητική τους διαδρομή μέχρι την ενηλικίωση τους και για τις τυχόν βελτιώσεις των χαρακτηριστικών τους.

Στις 4 προπονήσεις προσήλθαν συνολικά 127 αθλήτριες από 24 Σωματεία.

Αναλυτικά:

Στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού προσήλθαν, κατεγράφησαν και αξιολογήθηκαν 16 αθλήτριες από τα κάτωθι σωματεία: Α.Γ.Σ. Άρτεμις – Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας – Α.Ε. Ευριπίδης – Α.Π.Σ. Άρης Αμφιάλης – Α.Ο. Φιλία Περάματος – Α.Π.Σ. Ν. Περάμου Κύζικος.

Στην δεύτερη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας προσήλθαν, κατεγράφησαν και αξιολογήθηκαν 32 αθλήτριες από τα κάτωθι σωματεία: Α.Ο.Τράχωνες – Α.ΓΟ.Γ Ευρυάλη – Γ.Σ. Ηλιούπολης – Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης.

Στην τρίτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας προσήλθαν, κατεγράφησαν και αξιολογήθηκαν 48 αθλήτριες από τα κάτωθι σωματεία: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φ. Πορφύρας – ΓΑΝΣ Ίρις – Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας – Α.Ε. Ρέντη – ΠΟΚ Έσπερος – ΑΣ Φοίνιξ –Πειραϊκός Σύνδεσμος - ΑΟ Σαρωνικός.

Στην τέταρτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω προσήλθαν, κατεγράφησαν και αξιολογήθηκαν 31 αθλήτριες από τα κάτωθι σωματεία: Α.Ο. Αιγάλεω – Α.Σ.Περιστέρι – Γ.Σ.Πετρούπολης – Α.Ο. Θρίαμβος – Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου

Το πρόγραμμα της αξιολόγησης περιλάμβανε πέρα από το γενικό και ειδικό ζέσταμα και την καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών την ατομική δεξιότητα της κάθε αθλήτριας σε όλες τις τεχνικές του αθλήματος και με όλες τις μετακινήσεις. (μετωπική πάσα, πίσω πάσα. Πλάγια πάσα, πάσα με άλμα, μανσέτα με τοποθετήσεις του σώματος, τεχνικής επίθεσης και μετωπικό σέρβις από πάνω)

Ο κ Γκούντας πριν την έναρξη της κάθε συγκεντρωτικής προπόνησης ενημέρωσε και ανέλυσε διεξοδικά την φιλοσοφία του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ.

Η ΕΣΠΕΔΑ και το Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ ευχαριστούν τα Σωματεία ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΓΟΓ Ευρυάλη, ΠΟΚ Έσπερος και ΑΟ Αιγάλεω καθώς και τους δήμους Κορυδαλλού, Γλυφάδας, Καλλιθέας και Αιγάλεω για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων για τις προπονήσεις αυτές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ