1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-02-2015 19:56

Προς επαναλειτουργία το κλειστό της Παιανίας

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε νωρίτερα η διοίκηση της ΕΟΠΕ προκειμένου να συζητηθούν όσα απασχολούν τους ιθύνοντες του αθλητισμού και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτόν. Από τα θετικά που προέκυψαν είναι ότι θα ανοίξουν ξανά οι πόρτες του κλειστού της Παιανίας.
Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και το μέλος του ΔΣ, Γιώργος Διονάς συνομίλησαν με τον Υφυπουργό για ζητήματα που αφορούν το βόλεϊ, αλλά και τον αθλητισμό γενικά.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αποκατάσταση και η επαναλειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων βόλεϊ και στίβου στην Παιανία, για την οποία θα δραστηριοποιηθεί το επόμενο διάστημα και ο Δήμος Παιανίας με συνέργεια της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και οι δύο άμεσα ενδιαφερόμενες Ομοσπονδίες, ΕΟΠΕ και ΣΕΓΑΣ.

Ο κ. Κοντονής διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ότι οι υπηρεσίες της ΓΓΑ θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες για την επαναλειτουργία των δύο γυμναστηρίων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ