1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-02-2015 17:28

Τίμησαν τον Κυριάκο Καμπερίδη

Oι ομάδες της Αρτέμιδος Κορυδαλλού και του Σαρωνικού Αίγινας τίμησαν πριν την έναρξη του μεταξύ τους παιχνιδιού για τον τελικό των κορασίδων Γ' της ΕΣΠΕΔΑ τον Κυριάκο Καμπερίδη για την μεγάλη προσφορά του και στις δύο ομάδες. Ο Κυριάκος Καμπερίδης διατέλεσε και στις δύο προπονητής, ενώ βραβεύτηκε και για την πρόκριση της Εθνικής κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Μανίκα (Άρτεμις) και Τζινιέρη (Σαρωνικός) του παρέδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές των 24 αθλητριών!

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΑ Σαρωνικός κος Στάθης Νικολούζος δήλωσε στο volleynews : «ο Κυριάκος έχει προσφέρει στο Σαρωνικό τα μέγιστα, έβαλε τα καλύτερα θεμέλια στα κορίτσια. Τον ευχαριστούμε και μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον» και συμπλήρωσε: «για να μπορέσεις να κρίνεις το έργο του Καμπερίδη πρέπει να βλέπεις το βόλεϊ χωρίς κοντόφθαλμες εγωκεντρικές παρωπίδες που χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα. Κάποιοι θέλουν το βόλεϊ στο ύψος τους αλλά είναι πραγματικά κοντοί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ