1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2015 18:22

Ζήτω η Ορεστιάδα! Συνεχίζει με Δεληκώστα, συμφωνία με Γκιζάνη

Η φωνή της λογικής και της ενότητας πρυτάνευσε στην Ορεστιάδα. Μετά από μαραθώνιο και ειλικρινή διάλογο οι παράγοντες της διοίκησης και ο Κώστας Δεληκώστας έδωσαν τα χέρια αλλά και αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι ο 43χρονος τεχνικός συνεχίζει κανονικά στην ακριτική ομάδα. Επίσης συζητήθηκε το πλάνο αποπληρωμών στους παίκτες κι όλοι συμφώνησαν πως πάνω απ όλα είναι ο σύλλογος και η βαριά ιστορία του.

Η είδηση προκαλεί ανακούφιση στον κόσμο της Ορεστιάδας που από την πρώτη στιγμή ζητούσε λύσεις χωρίς να υπάρξουν παραιτήσεις που θα βύθιζαν την ομάδα σε μεγαλύτερη κρίση.

Αλλωστε η παρουσία περισσότερων από 2.000 ακριτών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έδειξε με έμεσο τρόπο πως ο κόσμος αναγνωρίζει και στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει και από το τεχνικό επιτελείο και από τους παίκτες και από τη διοίκηση με όποια λάθη και παραλείψεις, ενώ αναμένεται να γίνει και προσπάθεια ώστε να έρθουν κοντά στο σύλλογο και άλλοι παράγοντες που επιθυμούν να βοηθήσουν.

Η Ορεστιάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς, μόλις 3 πίσω από τον Παναθηναϊκό τον οποίο μάλιστα νίκησε με 3-1 σετ, ενώ από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

4 σχόλια

  • Comment Link Πέτρος lj Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 11:37 posted by Πέτρος lj

    Αφήστε τα εγώ και πάμε όλοι μαζί για την ομάδα μας.
    Διδάσκουμε ΗΘΟΣ στο άθλημα.

  • Comment Link ψηλά στην κερκίδα Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 18:49 posted by ψηλά στην κερκίδα

    Τελικά από όλα όσα ειπώθηκαν η αλήθεια που βρίσκεται. Είναι ο προπονητής αυτός που χρέωσε την ομάδα.
    Ο πρόεδρος και το Δ.Σ είναι ερασιτέχνες.
    Οι πρωτοσετακιδες υπάρχουν. να ξέρετε ότι μας έχετε δηλητηρίαση, εμείς θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα αλλά την αλήθεια θα την μάθουμε.

  • Comment Link saorest Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 18:38 posted by saorest

    άντε μπράβο......ήταν κρίμα να χάλαγε μια ομάδα για τέτοιους λόγους όταν έχει αντέξει σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις..... από δω και πέρα οργανωθείτε και κοιτάξτε να βγάλετε μια άκρη με τα οικονομικά..... Διότι όπως γράφει και το πανό στο γήπεδο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ σημαίνει Καθήκον- Πίστη- Όνειρο και απέραντη Αγάπη… !!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link Γιώργος Ορεστιάδα Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 15:51 posted by Γιώργος Ορεστιάδα

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ