1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2015 14:16

Νέο «μπαμ» με τον Βραζιλιάνο Βίκτορ Ράνγκελ στον ΠΑΟΚ

Στην αντικατάσταση του Τζάρεντ Μουρ προχωράει ο ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου μετά την απόκτηση το Κουβανού Χιμένες, έκανε νέο μεταγραφικό «μπαμ», κάνοντας δικό τους και τον Βραζιλιάνο Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ράνγκελ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός έρχεται στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη για να αντικαταστήσει τον Αμερικανό Μουρ, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Mάλιστα πριν από λίγη ώρα δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις για λύση του συμβολαίου του.

Έτσι, ο Δικέφαλος ενισχύεται ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα και με τις προσθήκες των Χιμένες και Ράνγκελ, γίνεται ακόμα πιο δυνατός, βάζοντας πλώρη για την κορυφή.

Ο 24χρονος Βίκτορ Ράνγκελ βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 8 εκατοστά. Είναι διεθνής με την Β ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας, ενώ ξεκίνησε την σεζόν στην Τερουέλ (συμπαίκτης με τον Σπένσερ Ρόου του Παμβοχαϊκού), από την οποία αποχώρησε λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ