1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2015 22:45

Έξαλλοι με Κόβαζιτς

Στη Νάξο είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Ζόραν Κόβαζιτς, αφού άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού, λίγο πριν από το

μεγάλο ραντεβού της ιστορίας του Πανναξιακού, τη ρεβανς με τη γαλλική Λε Κανέ, όπου η κυκλαδίτικη ομάδα μπορεί να γράψει ιστορία και να προκριθεί στους "8" του Τσάλεντζ Καπ.

Οι ισχυρισμοί του Σέρβου προπονητή, που επικαλέστηκε προβλήματα δεν έπεισαν τους διοικούντες, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Το γεγονός όμως είναι, ότι η ομάδα πάει αύριο στη Γαλλία χωρίς προπονητή, αφού ο Κόβαζιτς δεν ήθελε βοηθό και θα παίρνει ταιμ άουτ η αρχηγός Σία Τοτσίδου.

Ο Κόβαζιτς αποχαιρέτησε τις παίκτριες χθες στις 6μμ, πριν πατραιτηθεί. Ο Πανναξιακός προπονήθηκε το βράδι της Δευτέρας στο Ρέντη και οι αθλήτριες εμφανίσθηκαν ανακουφισμένες, αφού δέχθηκαν πολλές προσβολές και ιδιοτροπίες του προπονητή τους, υπάκουα και χωρίς να αντιδράσουν.

Στη Νάξο πλέον γυρίζουν σελίδα και αναζητούν προπονητή, που θα κρατήσει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, μιας και είναι αδύνατον να βρεθεί κάποιος σπουδαίος τεχνικός για να πάει την ομάδα στη Γαλλία. Το σίγουρο είναι ότι πείσμωσαν με τη συμπεριφορά του Κόβαζιτς και θέλουν να φέρουν μεγάλο όνομα στο νησί.

 

5 σχόλια

  • Comment Link ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 16:29 posted by ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    Εγώ φίλε μου ,θέλω να σου κάνω μια πρόταση, να του κάνεις , αφού τον ξέρεις πάρα πόλυ καλά και ίσως νομίζεις , ότι σε ακούει , είναι ο καλύτερος προπονητής, δάσκαλος πραγματικός, άλλα όταν διόρθωση τον χαρακτήρα του και σταματήσει ,να βλέπει φαντάσματα και να βλέπει και να δημιουργεί εχθρούς από μόνος του , ΠΑΝΤΟΥ ,θα είναι ο καλύτερος . Γιατί δεν μετράει μόνο το πόσο κάλος είσαι, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ , μετράει και ο ανθρωπινός χαρακτήρας και δύστυχος .....καμιά φορά και η μάνά βαριετέ το παιδί της , ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , Να του πρωτινής να γίνει άνθρωπος με σεβασμό στον άνθρωπο και στους ανθρώπους που πραγματικά τον βοηθάνε και τον σέβονται και πιστεύουν σ αυτόν ,τότε θα είναι τέλειος .......γιατί είναι δάσκαλος ......άλλα με πολλά ελαττώματα , που δύστυχος γυρνάνε εις βάρος του !!!

    Σ ευχαριστώ εάν τα καταφέρεις, θα είναι κάλο για όλους ........γιατί και εμείς φίλοι του ήμαστε και δεν τα καταφέραμε.....Και είναι αμαρτία να φεύγει απο παντού κυνηγημένος!!!

  • Comment Link θεια δικη Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 09:20 posted by θεια δικη

    "The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy."
    - Martin Luther King, Jr.

  • Comment Link Λάκο έχει η Φάβα... Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 09:19 posted by Λάκο έχει η Φάβα...

    Κάτι δεν πάει καλά εδώ ρε παιδιά. Είναι δυνατόν ένας προπονητής να παραιτηθεί μερικές ώρες πριν από τέτοιο Ευρωπαϊκό παιχνίδι όντας απόλυτα επιτυχημένος; Και η ομάδα που ¨βράζει ¨ να έχει βγάλει αρχικά ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφερόμενη σε προσωπικό πρόβλημα ενώ βρήκε άλλο ξένο προπονητή σε μισή μέρα;

  • Comment Link Κισμετ Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 09:15 posted by Κισμετ

    Απαραδεκτος σε ολα του! Οταν τον πηρατε δεν ρωτησατε πρωτα...Ετσι ειναι οι προπονητες? Βρισιμο στις παικτριες καθε μερα//??

  • Comment Link Johnn Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 22:13 posted by Johnn

    Πραγματικα αστειο δημοσιευμα...!πραγματικα ντροπη.δεν μπορειτε να γραφετε τετοια πραγματα για εναν ανθρωπο που πηρε μια ομαδα και την εκανε μεγαλη ομαδα.απο εκει και περα εμενα με βαζει λιγο σε υποψιες οτι σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα βρεθηκε προπονητης.....!απλα αναρωτιεμαι μηπως ηταν ολα προσχεδιασμενα ????!!!δειτε λιγο και το χρονικο σημειο...θεωρητικα δυο σιγουρες ηττες που δεν ηρθαν ποτε...!!!!δεν σας κανει εντυπωση?το οτι τον πολεμουσαν καποιοι εδω και καιρο δεν σας λεει κατι? επειδη ειμαστε χρονια στο βολλευ ξερουμε ποτε μας δουλευουν κ ποτε οχι.απλα η γνωστη ιδια ιστορια....για τα καπριτσια καποιων παραγοντων (οπως κανουν οι πιο πολλοι παραγοντες εξαλλου)¨χαθηκε¨ ο καλυτερος προπονητης που εχει εμφανιστει εδω και χρονια στο γυναικειο βολλευ.ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι ο ζοραν ηταν μακραν απο τους καλυτερους προπονητες και ενας εξαιρετος ανθρωπος με οτι και αν σημαινει αυτο.
    Θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα για τα τοσα ψεμματα αλλα δεν αξιζει τον κοπο.απλα ενα μεγαλο κριμα που καταφεραν και εχασαν ενα τετοιο ανθρωπο και προπονητη.
    Υ.Γ. Ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι καποιοι την ειχαν στημμενη στην γωνια και περιμεναν στραβοπατημα αλλα δεν τους εκανε την χαρη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ