1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-01-2015 15:40

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Τ.Α.Α Ορεστιάδας

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στον Α.Ο.Ορεστιάδας με την ανακοίνωση των παικτών και στη συνέχεια με τις δηλώσεις του προπονητή Κώστα Δεληκώστα για «ερασιτέχνες παράγοντες» οδήγησε σε διοικητική κρίση και στην παραίτηση σύσσωμου του Τ.Α.Α του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, σλυμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη Βασίλη Γκιζάνη.

Το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά ζητήματα στην Ορεστιάδα απασχόλησαν πολύ την ομάδα. Ένα από τα αποτελέσματα ήταν η φυγή του Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος επιτέθηκε στη διοίκηση, ενώ εκείνη με τη σειρά της του απάντησε.

8 σχόλια

  • Comment Link βόλει Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 19:46 posted by βόλει

    Το πιο αστείο θα είναι το Σάββατο να λέει ότι έχει καθαρό πρόσωπο γιατί πληρώνει χρέη παλαιότερων διοικήσεων και τη Δευτέρα να παραιτηθεί και να αφήσει χρέη που δημιουργήθηκαν επί θητείας του!

  • Comment Link Γιάννης Α. Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 17:03 posted by Γιάννης Α.

    Highlander για να ξέρεις τι ειπώθηκε στην συνέντευξη αρα είσαι μέλος του διοικητικού!Η συνέντευξη δεν βγήκε ακόμη στα μέσα!Ετσι εξηγούνται και τα σχoλια σου εναντίον του Δεληκώστα...Μάλιστα....!!!!

  • Comment Link GIANNIS2 Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 16:25 posted by GIANNIS2

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ HIGHLANDER ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΧΕ "ΚΟΥΤΕΛΟ" ΚΟΙΝΩΣ Κ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Κ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ(?)ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ...! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ 99,9% ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΛΕΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ...

  • Comment Link orestiaditiskaiAOO Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 16:15 posted by orestiaditiskaiAOO

    Ειναι λυπηρό ότι ένα σχήμα διοίκησης-παικτών που ανέβασε την ομάδα 3 κατηγορίες να διαλύεται σε λιγότερο από μία εβδομάδα.Με το που μπήκαν τα λεφτά στη μέση δηλητηριάστηκαν και βγάλανε χολή και οι μεν και οι δε.Ας είμαστε αντικειμενικοί και ας δούμε ποιος και υπο πιες προϋποθέσεις πρέπει να αναλάβει να σώσει την ομάδα.Αν όχι ο Γκιζάνης ποιος; Ολοι εδώ μέσα μιλάνε με υπονοούμενα και μυστικισμό;Που βρίσκεται η διάσωση στον Γκιζάνη;στον Δεληκώστα; στον Τσολακίδη; στον Παζαρίδη; στον Καμίδη ή στο Ηλιού; Οι παίκτες κάτι ξέρουν και δεν μας το λένε και αυτό το συμπέρασμα το βγάζω από την σιγουριά που έχουν στο άδειασμα του Γκιζάνη από κάπου πηγάζει αυτή η σιγουριά.

  • Comment Link Highlander Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 16:01 posted by Highlander

    Καλά ρε ντριπλαδόροι, εσείς δεν ζητούσατε να παραιτηθεί; Τώρα γιατί κράζετε που παραιτήθηκε; Και δεν διαλύεται το Τ.Α.Α., θα επανασυσταθεί, μάθε πρώτα τι ειπώθηκε στη συνέντευξη και μετά μίλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ