1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2015 01:51

Γκιζάνης: «Οι "ερασιτέχνες" έχουν καθαρό πρόσωπο»

Αν υπήρξαν λίγες πιθανότητες για να μείνει ο Κώστας Δεληκώστας στην Ορεστιάδα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού εξανεμίστηκαν από τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο χαρακτηρισμός «ερασιτέχνες» για τους παράγοντες έχει πειράξει τους παράγοντες της διοίκησης που μέχρι αργά το βράδυ είχαν έκτακτο συμβούλιο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Το πρωί της Κυριακής θα εκδώσουν ανακοίνωση αλλά ο πρόεδρος Βασίλης Γκιζάνης έδωσε ένα στίγμα για το που θα κινηθεί η νέα διοίκηση. «Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο από τα όσα είπε ο κύριος Δεληκώστας και από τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε βάρος της ομάδας.

Αυτοί οι "ερασιτέχνες" έχουν καθαρό πρόσωπο και έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να βγάλουν εις πέραν το τεράστιο χρέος που άφησαν στον σύλλογο κάτι "επαγγελματίες" σαν κι αυτούς που εννοεί ο Δεληκώστας», ανέφερε στο volleynews.gr ο Γκιζάνης.

Το θέμα είναι πως η ομάδα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της, νίκησε μετά από 15 χρόνια τον Παναθηναϊκό, το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» ήταν σχεδόν κατάμεστο και στην Ορεστιάδα κανείς δεν χαίρεται αυτές τις επιτυχίες.

16 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος Ορεστιάδα Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 19:26 posted by Γιώργος Ορεστιάδα

    Highlander εσύ ποτέ δεν έχεις κάνει λάθη στη ζωή σου?Κανένας δεν είναι αλάνθαστος!Ας σταματήσουν επιτέλους τα πικρόχολα σχόλια για το καλό της ομάδας!!!!

  • Comment Link Highlander Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 15:25 posted by Highlander

    Γεια σου ρε Δεληκώστα. Μια ολόκληρη πόλη σε έβριζε, οι ιδιοι σου οι παίχτες σε έβριζαν (και εσυ φυσικα που τους έβγαζες άχρηστους) και με λίγο κλάμα βγήκες ήρωας. Σου βγάζω το καπέλο. Ο Γκιζάνης και ο κάθε Γκιζάνης θα λογοδοτήσει για τις επιλογές του. Εσύ δεν θα λογοδοτήσεις που χρέωσες την ομάδα με τόσες αλλαγές παιχτών;

  • Comment Link ΚΑΤΩ ΣΑΓΗΝΗ Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 14:31 posted by ΚΑΤΩ ΣΑΓΗΝΗ

    νομίζω ότι και 2 πλευρές είναι αναξιόπιστες.
    1)Ο προπονητής ως τώρα κατάφερε να βγάλει άχρηστους 2 διεθνείς ξένους (Μαν+Ριάμπουκα) και έναν παιχταρά (Αλεξαντροφ). Η Ομάδα από την αρχή πάσχει στην υποδοχή και δεν βελτιώθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτούς τους 3-4 μήνες!Η ομάδα τόσο τόσο προβλέψιμα , που ο Λούνα εχει πάντα απέναντί του 3πλο μπλοκ.
    2)Ο πρόεδρος είναι παραμυθάς, είναι ΝΤΡΟΠΗ να έχεις φέρει παίχτες 3ης κατηγορίας από Βραζιλία , ΗΠΑ και να τους έχεις απλήρωτους , νηστικούς και να μετακινούνται με λεωφορεία!!
    3)Στην Ορεστιάδα τον χειμώνα δεν αντέχουν ούτε οι κατσαρίδες , αυτοί οι καημένοι οι παίχτες που δεν είναι ντόπιοι ,πώς να ζήσουν;;;;

  • Comment Link βόλει Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 13:16 posted by βόλει

    Θεωρώ εξαιρετικά άτοπη την τοποθέτηση του προέδρου ότι η διοίκηση του προσπαθεί να δώσει λύση στα παλιά χρέη, καθώς αυτή τη στιγμή (σύμφωνα με τους αθλητές) αφήνει ο ίδιος χρέη για τις επόμενες διοικήσεις.

    Αν π.χ. αύριο η διοίκηση παραιτηθεί, η επόμενη θα έχει να αναλάβει παλιά χρέη, αλλά και χρέη Γκιζάνη. Οπότε η ίδια κατάσταση διαιωνίζεται και το τροπάριο παραμένει το ίδιο.

    Δυστυχώς στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα βασιλεύει το "Δεν πληρώνω, εξαφανίζομαι και ούτε γάτια ούτε ζημιά" και δεν εννοώ την Ορεστιάδα αλλά όλα τα σωματεία σε όλα τα αθλήματα.

    Οι λύσεις είναι δύο. Ή επιλέγεις να μην ανέβεις γιατί δεν μπορείς να αντέξεις οικονομικά (σκληρό και απευκταίο σενάριο και για τον κόσμο και για τους αθλητές), ή λες δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά ας αναλάβει κάποιος άλλος.

    Τέλος το γεγονός ότι ο κόσμος αλλά κυρίως οι αθλητές ξεκίνησαν χωρίς να είναι υπεύθυνοι να αποπροσανατολίζονται από την ουσία της ομάδας, που είναι το παιχνίδι και το άθλημα, αποτελεί ό,τι πιο επικίνδυνο για μια ομάδα. Τέτοιες καταστάσεις ήταν η αρχή για διάλυση πολλών ομάδων..
    Ευτυχώς που αγωνιστικά και βαθμολογικά η φετινή χρονιά φαίνεται να έχει σωθεί..

  • Comment Link Απλός φίλαθλος Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 10:27 posted by Απλός φίλαθλος

    Δεν ήμουν και δεν είμαι στην διοίκηση, ούτε υπήρξα αθλητής της ομάδας, είμαι όμως ένας φίλαθλος που παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια την ομάδα. το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πάρα πολλά άσχημα τα οποία με θλίβουν. Δεν μπορεί κάνεις όμως να παίζει με την ιστορία της ομάδας. αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα παιδιά είναι απλήρωτα εδώ και πολύ καιρό, τα ενοίκια δεν καταβάλλονται κανονικά, τα εστιατόρια και η αγορά είναι απλήρωτοι, θα περίμενα από έναν άνθρωπο που θέλει να ηγείται αυτής της ιστορικής ομάδας να έχει το θάρρος να βγει να πει την αλήθεια στον κόσμο της πόλεις έτσι ώστε να μην περιφέρονται ψευδείς ειδήσεις που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα, δυστυχώς όμως επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω κάποια πράγματα αυτή είναι η αλήθεια η ομάδα χρεωστάει, βέβαια δεν είναι η μόνη. Θεωρώ πισωγύρισμα την απόλυση του προπονητή για την λέξη ερασιτέχνες γιατί δυστυχώς κύριε Γκιζάνη έτσι είναι, ...(οι επαγγελματίες δεν χάνουν πτήσεις και δεν επιβαρύνουν το είδη προβληματικό ταμείο της ομάδας). Δεν νοείτε πρόεδρος μετά από μια τεράστια νίκη να μην κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα, ... βάζετε το ατομικό σας συμφέρων πάνω από την ομάδα. Μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν πρώτα για την ομάδα τον κόσμο και μετά για τον εαυτό τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ