1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2013 14:32

Απάντηση Καραχάλιου στην επιστολή Νικολάκη

Απάντηση στη επιστολή της ΑΕ Ρέντη και  εξέδωσε η Ένωση Ιλίου, προς τον πρόεδρο της ομάδας του Ρέντη κ. Νικολάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ειλικρινά υπήρχε πολλή σκέψη αν η ομάδα μας θα έδινε συνέχεια σε όσα διαδραματίστηκαν ΕΚΤΟΣ γηπέδου στο χθεσινοβραδυνό παιχνίδι Νεανίδων Ρέντη - Εν.Ιλιου και είπαμε για μια ακόμα φορά να δώσουμε τόπο στην οργή γιατί πιθανόν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά εκτός γηπέδου ίσως να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Αλλά κάποια στιγμή έχει και η ανοχή τα όρια της, καθώς έχει και το θράσος να ζητάει και τα ρέστα για μια ένταση που μονός του δημιούργησε.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Όταν τελείωσε το παιχνίδι κατέβηκα στο γήπεδο να ρωτήσω (γι’ αυτό και μόνο) τον πρώτο διαιτητή αν θα με σημειώσει στο φύλλο αγώνα (όπως χαρακτηριστικά έδειξε στο τρίτο σετ) για διαμαρτυρία μου σε απόφασή του, θέλοντας να του επισημάνω ότι θέλω να γράψει ότι ήμουν στην κερκίδα κι όχι στον πάγκο.

Ο διαιτητής προς τιμήν του μου είπε ότι κακώς φώναξα αλλά δεν θα με σημειώσει γιατί σε καμιά περίπτωση δεν τον έβρισα.

Αφού λοιπόν τελείωσε η ΗΡΕΜΗ συζήτηση με τους διαιτητές φεύγοντας κάποιος από τους παράγοντες του Ρέντη με ρώτησε γιατί διαμαρτυρήθηκα και πάνω στην κουβέντα αναφέρθηκε το περσινό παιχνίδι... εκεί του ανέφερα ότι ακόμα και τώρα παράγοντες από άλλες ομάδες αναρωτιούνται και με ρωτάνε πως δεν κατάλαβαμε τι είχε γίνει παρασκηνιακά πέρυσι.

Εκεί ακριβώς τελείωσε η κουβέντα μας ΧΩΡΙΣ να ειπωθεί από εμένα ΟΥΤΕ ότι γνώριζε η ΕΣΠΕΔΑ τι έχει γίνει, ή ότι κάποια ομάδα χρηματίστηκε όπως αναφέρει ο Νικολάκης, ή ακόμη ότι έχω αποδείξεις και θα κάψω πολλούς, γιατί αν είχα αποδείξεις σίγουρα θα είχαν δει το φως.
Βγαίνοντας στον ΔΡΟΜΟ και πηγαίνοντας για τα αυτοκίνητα μας να φύγουμε με ρώτησε ο προπονητής της ομάδας μου τι λέγαμε για το περσινό παιχνίδι (γιατί πέρυσι δεν ήταν στο Ιλιον και δεν ήξερε).

Του εξήγησα ότι έχει ακουστεί ότι '«κάτι έγινε στο παρασκήνιο....χωρίς να ξέρω τι ακριβώς…'» (αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια μου)

Την στιχομυθία άκουσε η κόρη του Νικολάκη που βρισκόταν μπροστά και γύρισε και ρώτησε τι εννοούμε....

Της απάντησα ΑΚΡΙΒΩΣ (μάρτυρας ο προπονητής μας ) ότι ''δεν έχει να κάνει μ' εσάς κούκλα μου εσείς κάνατε αυτό που έπρεπε κάποιοι ΙΣΩΣ δεν φέρθηκαν σωστά''...κι έφυγα...

Σε δευτερόλεπτα βρέθηκε ο Νικολάκης δίπλα μου με το αμάξι του με ύφος επιθετικότατο να με ρωτάει γιατί ενόχλησα την μικρή....

Του απάντησα ότι δεν την ενόχλησα αλλά ότι με ρώτησε κάτι και της απάντησα, και μόλις τελείωσα την κουβέντα μου άρχισε να βρίζει μανάδες, σπίτια, πατέρες, το Ιλιον, Παναγίες, Χριστούς και να αναφέρει κάτι που πρόπερσι αρνιόταν πεισματικά...ότι ''εγώ έχω αρχ@@@α και σας τα έδειξα στο Ιλιον''  (επαναλαμβάνω μάρτυρας ο προπονητής μας)...

Αφού αντέδρασα όσο πιο ήρεμα μπορούσα τον παρότρυνα να φύγει γιατί ήδη η κόρη του ήταν αποσβολωμένη από αυτό που ζούσε ενώ η δική μου μικρή κόρη είχε βάλει ήδη τα κλάματα...

Προχώρησε με το αμάξι του κι αφού έκανε αναστροφή πέρασε δίπλα μας με ταχύτητα (παραλίγο να χτυπήσει τον προπονητή μας) και πήγε έξω από το γήπεδο ουρλιάζοντας ''μας βρίζουν ...ελάτε όλοι εδώ'' με σκοπό να προκαλέσει νέα ταραχή έχοντας βοήθεια από τους φιλάθλους του Ρέντη καθώς ως γνωστόν είναι ο πρώτος διδάξας ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ και μόνος του δεν ήταν ικανός να ζητήσει τον λόγο ΑΝ συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ευτυχώς λόγω των παιδιών κράτησα την ψυχραιμία μου ακόμα κι όταν μου άνοιξε την πόρτα για να με κατεβάσει από το αυτοκίνητο, γιατί αν κατέβαινα δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί.

Αυτός ο άνθρωπος που είναι ακόμα παράγοντας του Ρέντη δεν ξέρω τι πρεσβεύει στον αθλητισμό αφού να θυμήσω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που έβριζε τις παίκτριες του στο Ιλιον πρόπερσι σε αγώνα κυπέλλου κι επειδή διαμαρτυρηθήκαμε για την συμπεριφορά του στο τέλος του αγώνα βγήκε στον πεζόδρομο του γηπέδου ωρυόμενος  ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ τα παντελόνια του για να μας δείξει ότι έχει γεννητικά όργανα.....κι ότι είναι (!!!) άντρας...(έτσι φαίνεται τιμάει τις άλλες ομάδες όπως αναφέρει στην επιστολή του)...!!!

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του από την ΕΣΠΕΔΑ για την όλη συμπεριφορά του και ακόμα θέλουμε να ζητήσει συγνώμη και να αποκαταστήσει την αλήθεια που παραποίησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ και μάλιστα κοινοποίησε και σε άλλους φορείς...διαστρεβλώνοντας τα λόγια μου σκοπίμως θέλοντας να θίξει το όνομα μου και την ομάδα μου και μάλιστα απέναντι σε άλλα σωματεία...κι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας αν δεν ικανοποιηθούμε καθώς υπάρχουν οι αποδείξεις με την περίφημη επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε.

Να επισημάνουμε ότι με την ομάδα του Ρεντη δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και η φιλοξενία ήταν ΑΨΟΓΗ ενώ να ευχαριστήσουμε δυο παράγοντες του Ρέντη που στην ένταση εκτός γηπέδου συγκράτησαν τον Νικολακη γιατί αν δεν το είχαν κάνει ίσως να είχαμε τραγικές εξελίξεις....

 

5 σχόλια

  • Comment Link Γιάννης Κουλόπουλος Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 07:10 posted by Γιάννης Κουλόπουλος

    Οκ για εσάς που καταλαβαίνεστε. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που πηγαινοερχόμαστε στα γήπεδα της ΕΣΠΕΔΑ και δεν καταλαβαίνουμε μπορείτε να ονοματίσετε ποιο σωματείο εννοείται? Για να μην πέφτει στα κεφάλια όλων το ανάθεμα και για να μπορεί να κριθεί και το σχόλιο. Και μια πρόταση προς τον admin. Είναι κρίμα ένα από τα πιο ενημερωτικά site για το Ελληνικό Βόλεϊ να φιλοξενεί σχόλια χωρίς ονοματεπώνυμο. Με αυτό το τρόπο ο καθένας γράφει ότι θέλει και δημιουργείται κακή εικόνα για το site σας.

  • Comment Link nikanas Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 00:18 posted by nikanas

    Εάν εσάς (synessis, stormis Alexandros) σας αρέσει να λένε για τις ομάδες σας ότι τα παίρνουν και μάλιστα μπροστά στις αθλήτριες σας μπράβο σας. Εμάς μας πονάει γιατί δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με την ηθική των παραγόντων, προπονητών και αθλητριών μας. Σε τέτοιες προκλητικές αναφορές θα απαντάμε και θα βάζουμε τον οποιοδήποτε στην θέση του. Η ομάδα μας άλλωστε δεν αναφέρθηκε υβριστικά για κανέναν και λυπάμαι ειλικρινά όταν χωρίς να μας ξέρετε μιλάτε για το επίπεδο μας και άλλη φορά όταν μιλάτε για την ομάδα μας να το κάνετε επώνυμα.

  • Comment Link πάν μέτρον... Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 18:56 posted by πάν μέτρον...

    Αγαπητέ synessis με μία σύντομη αναδρομή στα σχόλια που εχεις κανει στο site ειναι πασιφανές απο ποια ομάδα εισαι και σε ποια ομάδα ρίχνεις τα βέλη σου μιλώντας για την "σκυτάλη". Το θεωρώ άκρως άτοπο λοιπον να βγάζεις την οποια "πικρα" σου σε ενα άσχετο θέμα. Οσο για τον μικροκοσμο της εσπεδα, μεταξυ μας ειλικρίνεια...σχεδον ολες οι ομαδες εχουν 2-3 γραφικους οπαδους-παραγωντες που δημιουργουν "προβλήματα"...ακομα και η δικια σου ομαδα. Ας μην στιγματιζουμε ομαδες, ειδικα οταν σε αυτες παιζουν -αξια σε ολα τους- παιδια τα οποια δεν φταινε σε τιποτα.

  • Comment Link Stormis Alexandros Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 14:02 posted by Stormis Alexandros

    Ανεξάρτητα με το ποιος έχει δίκιο, τέτοιες ανακοινώσεις σίγουρα δεν διαφημίζουν το άθλημα. Μόνο απόψεις ομάδων δεν είναι! Κρίμα...

  • Comment Link synessis Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 13:26 posted by synessis

    Επειδή στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλλευ δεν είμαστε πολλοί οι θεατές που παρακολοθούμε διάφορα παιχνίδια στις ενώσεις που υπάρχουν, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει τον παράγοντα του Ιλίου τουλάχιστον μία φορά να μην αναφέρεται δημόσια για το πόσο αδικεί τον ίδιο και την ομάδα του η διαιτησία. Ανεξάρτητα αν έχει δίκιο ή άδικο, το γεγονός είναι ότι ο τρόπος του είναι τις περισσότερες φορές εκτός απο γραφικός, και επιθετικός. Στο παρελθόν πολλές φορές τον ακολούθησαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας του Ιλίου οι οποίοι όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχουν δεύτερες σκέψεις για το πόσο σημαντική τελικά είναι η εικόνα που δίνουν προς τα έξω και η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά ενώ τη σκυτάλη της συμπεριφοράς έχουν αναλάβει πλέον εκλεκτοί ... οπαδοί άλλης ομάδας των Δυτικών προαστίων με εντυπωσιακά ... μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Μπράβο και εις ανώτερα με εκπαίδευση Κολλεγίου τουλάχιστον !
    Για τον εν λόγω κύριο αλλά και για όλους εσάς που εκπροσωπείτε ως παράγοντες τις ομάδες σας, πρέπει κάποια στιγμή να αντιηφείτε ότι η μελλοντικές επιτυχίες των ομάδων σας θα κριθούν στο μέλλον και απο το πως αντιλαμβάνεται η μικρή κοινωνία του ερασιτεχνικού βόλλευ τη συνολική εικόνα που εκπέμπει στο σύνολό της το αθλητικό σωματείο.
    Όσον αφορά για τον παράγοντα του Ρέντη, δεν έχουμε ανιληφθεί κάτι ακραίο αλλά όπως και να είναι όλοι κρίνεστε απο τη δημόσια εικόνα που εσείς οι ίδιοι επιλέγετε να προωθήσετε προς τα έξω.
    Η εικόνα και τα λεγόμενα που παραθέτουν και οι δύο πλευρές είναι τουλάχιστον απογοητευτική και σίγουρα κάνουν πολλούς γονείς να ψάξουν ακόμη περισσότερο για το που θα παραδώσουν τα παιδιά τους για να αθληθούν.
    Για να αυξήσετε το επίπεδο του αθλήματος που κατά δήλωσή σας αγαπάτε, φροντίστε πρώτα να αυξήσετε το δικό σας επίπεδο ως άνθρωποι και να αποβάλλετε εσείς οι ίδιοι τους παράγοντες και γονείς που έχουν εμφανή προσωπικά ψυχολογικά προβλήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ