1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2024 15:20

Στο πόδι η Ναντ για τη ρεβάνς με Μίλωνα - Συνάντηση με Αχιλλέα Παπαδημητρίου

Ο Μίλωνας προετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Ναντ που θα γίνει την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Τα 3.600 εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και οι Γάλλοι ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να ανατρέψουν το 3-2 του πρώτου αγώνα.

 
Ήττα της Ναντ από την Τουρ

Ο Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του γνωρίζουν πως θα δώσουν τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν απέναντι στη γαλλική ομάδα η οποία ωστόσο για το οικείο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Τουρ με σκορ 3-0 (25-23, 25-21, 25-23) για την 16η αγωνιστική της Λιγκ Α. Μάλιστα απουσίασε ο προπονητής Ούμπερτ Ενό ο οποίος είχε την περιπέτεια με την υγεία του στην Ελλάδα και επέστρεψε χθες Κυριακή 14/1.

Ο Αχιλλέας την απονομή του MVP

Στο μεταξύ τα μέλη της αποστολής του Μίλωνα και ειδικά ο προπονητής Σάκης Ψάρρας, o συνεργάτης του Παναγιώτης Γεωργούντζος και οι τιμ μάνατζερ Ηλίας Λάππας, Βασίλης Μηνούδης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στη Ναντ με τον βετεράνο διεθνή λίμπερο Αχιλλέα Παπαδημητρίου που ρίζωσε οικογενειακά και επαγγελματικά στην πόλη. Ο Παπαδημητρίου είναι πλέον επιχειρηματίας, διατηρεί το κατάστημα OPSON, είναι μεταξύ των υποστηρικτών – χορηγών της Ναντ και δέχτηκε την επίσκεψη των φίλων και συμπαικτών του. Μάλιστα τιμής ένεκεν θα κάνει και την βράβευση του MVP του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ