1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2024 14:31

Κώστας Αλαγιάννης: «Θετικά δείγματα ανάκαμψης του ανδρικού βόλεϊ - θετικό νέο η υποψηφιότητα Καραμπέτσου»

Τα πρώτα ενθαρρυντικά δείγματα ανάκαμψης του ανδρικού βόλεϊ στην ποσοτική καταγραφή και σε απόλυτα νούμερα νέων δελτίων και εγγραφών στα σωματεία που ανήκουν στην Αθήνα και στο υπόλοιπο Αττικής καταγράφει η ΕΣΠΑΑΑ.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής Κώστας Αλαγιάννης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα θετικά δείγματα αλλά και στη σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί σε συνεργασία με τους παράγοντες αλλά και τη διοίκηση της ΕΟΠΕ χαρακτηρίζοντας μάλιστα και ως θετικό δείγμα την πρόθεση του Γιώργου Καραμπέτσου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης.

«Η διοίκηση της ΕΣΠΑΑΑ μέσα την οικονομική κρίση και αργότερα στην πανδημία του covid-19 και στην ενεργειακή κρίση αντιμετώπισε μεγάλες προκλήσεις και πολύ σοβαρά ζητήματα. Η κατακόρυφη αύξηση των λειτουργικών εξόδων των σωματείων αλλά και της Ένωσης μας, η δραματική μείωση των ποσοτικών και κατ΄επέκταση ποιοτικών χαρακτηριστικών στο ανδρικό βόλεϊ σε συνδυασμό με την έλλειψη αθλητικών υποδομών και γυμναστηρίων έκαναν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Παρ΄όλα οι κόποι των παραγόντων και των σωματείων αποδίδουν καρπούς. Όλοι αντιλήφθηκαν το κενό που υπάρχει στις νέες εγγραφές στο ανδρικό βόλεϊ και όλοι οι σύλλογοι, ο ένας μετά τον άλλον κάνουν σοβαρές προσπάθειες που αποδίδουν καρπούς. Ήδη έχουμε αύξηση 15% στις ομάδες που έχουν τμήματα ανδρικού βόλεϊ. Πολλοί σύλλογοι θέλουν να ενεργοποιήσουν ή να αυξήσουν τα τμήματα αγοριών αλλά πέφτουν και πάνω στην έλλειψη ωρών στα γυμναστήρια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Το ανδρικό βόλεϊ μπορεί να δώσει μεγάλες ευκαιρίες στα παιδιά και φυσικά ενημερώνουμε και τα παιδιά και τους γονείς να κάνουν δοκιμαστικές προπονήσεις».

Όπως τόνισε ο Κώστας Αλαγιάννης η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί μαζί με τη διοίκηση της ΕΟΠΕ ενώ σχολίασε και την ανακοίνωση του Γιώργου Καραμπέτσου σχετικά με την υποψηφιότητα του στις νέες εκλογές:

«Mέσα στη δίνη της κρίσης το ελληνικό βόλεϊ αντιμετώπισε προκλήσεις και οικονομικά προβλήματα. Κρατήθηκε από τους παράγοντες που έβαλαν πλάτη, τη διοίκηση της ΕΟΠΕ, τις Ενώσεις και φυσικά τους αθλητές και τους προπονητές αλλά και τους αφανείς οικονομικούς παράγοντες που βοήθησαν όσο μπορούσαν. Φτάνουμε προς την ολοκλήρωση της οικονομικής εξυγίανσης. Εάν δεν έχουμε κάποιον άλλο εξωγενή παράγοντα που μας ανατρέψει πάλι τον σχεδιασμό μας είμαι αισιόδοξος πως τα επόμενα χρόνια η ΕΟΠΕ και οι Ενώσεις θα έχουν περιθώρια για μεγαλύτερες επενδύσεις σε αγωνιστικά προγράμματα, σε μεταρρυθμίσεις και σε εκσυγχρονισμό αλλά και στον τομέα της προβολής που είναι σημαντικός ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διείσδυση στα σχολεία και στην οικογένεια. Θεωρώ πολύ καλό νέο την απόφαση του Γιώργου Καραμπέτσου να είναι και πάλι υποψήφιος. Σήκωσε ένα μεγάλο βάρος που δεν του αναλογούσε στην τακτοποίηση χρεών και εκτιμώ πως δικαιωματικά του ανήκει η θητεία που θα έχει το περιθώριο στο μέτρο του δυνατού και σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τα σωματεία να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις για μεγαλύτερη αγωνιστική ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ