1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2019 16:40

Αρθρο του Αντώνη Σολάρη: Οταν το σερβίς περνάει από το Κάβο Ντόρο

Ο Αντώνης Σολάρης με άρθρο του στο sportcyclades24.gr υπνθυμίζει σε αυτούς που μαλώνουν ή λοιδωρούν τους μετερεωλόγους για το εάν χιόνισε ή όχι στο κέντρο της Αθήνα πως το να ζεις στη νησιωτική και ακριτική Ελλάδα εκτός από... προνόμιο έχει και μεγάλο τίμημα. Αφιερωμένο σε όσους αποφασίζουν για τις τύχες των ομάδων που θαλασσοδέρνονται κάθε εβδομάδα για να παίζουν βόλεϊ και κάθονται αναπαυτικά στα γραφεία τους και λαμβάνουν αποφάσεις:

 

Έχω γράψει πολλές φορές και πολλοί με θεωρούν υπερβολικό ότι ο Νομός των Κυκλάδων είναι ο δυσκολότερος της Ευρώπης  και η βδομάδα που πέρασε ήλθε όχι απλά να το επιβεβαιώσει αλλά και να το διευρύνει γεωγραφικά.

Ένα ταξίδι για  δυο αγώνες στην Θεσσαλονίκη για τον Φοίνικα και τελικά προέκυψαν επτά διανυκτερεύσεις και μπόλικη ταλαιπωρία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με όλα τα οικονομικά και αγωνιστικά επακόλουθα αφού και τα έξοδα είναι τεράστια και η ομάδα μακρυά από την έδρα της χάνει την “βολή” και την τακτική της.

Τα πράγματα θα μου πείτε θα ήταν χειρότερα αν η ομάδα είχε ένα επώδυνο αποκλεισμό από τις χιονοπτώσεις στην Εθνική οδό όμως και έτσι  οι καταστάσεις που δημιούργησε η κακοκαιρία δεν είναι αμελητέες. Χθες η προπόνηση έγινε στις 2 το μεσημέρι σε μια ώρα που δεν έχει συνηθίσει,  όμως ευτυχώς που είχε και αυτή την δυνατότητα που τις παρείχε ο Ολυμπιακός και απέφυγε τις επιπλέον μετακινήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις πολυτέλεια είναι και η προπόνηση  γιατί δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσεις γήπεδο την τελευταία στιγμή στο Λεκανοπέδιο.

Με αυτά και αυτά η ομάδα έφτασε στην Σύρο το μεσημέρι με το Blue Star Paros είναι όλοι υγιείς και το απόγευμα θα προπονηθούν στις 6 αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση ενόψει και του αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της VolleyLeague. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στις 20:30 για να μπορέσουν να δώσουν το παρόν και όσοι θα εργάζονται την Παρασκευή και θα διευκολυνθεί  ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας ρεβάνς με την Τρεντίνο στον ημιτελικό του Cev Cup.

Συνάντησα τον πολύπειρο στην κατηγορία αλλά νεοφερμένο στην ομάδα  Χρήστο Κιόση και με τα λόγια και το ύφος του κατάλαβα ότι δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος από την γνωριμία του με τον Κάβο Ντόρο και είναι απόλυτα φυσιολογικά να μην αισθάνεται βολικά ο οποιοσδήποτε γνωρίσει για πρώτη φορά την αγριάδα του….. μια εμπειρία που δεν την ξεχνάς ποτέ.

Αντώνης Σολάρης - sportcyclades24.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ