1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2018 00:15

Στους Ίωνες Σιμιτζή και Νυδριώτη

Οι πρώτες μεταγραφές των ανανεωμένων Ιώνων στην Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ είναι γεγονός καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση της πασσαδόρου Σιμιτζής Φιλουμένης από τον Μελά και της λίμπερο Ιωάννας Νυδριώτη από την Ένωση Βύρωνα .

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

« Η οικογένεια του ΑΣΠ Ιωνες, καλωσορίζει τα δύο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, Σιμιτζή Φιλουμένη (πασαδόρο) και Ιωάννα Νυδριώτη (λίμπερο) και τους εύχεται πάνω απ'όλα να είναι υγιής και να έχουν επιτυχίες τόσο σε ατομικό  όσο και συλλογικό επίπεδο.

H Φιλουμένη Σιμιτζη δήλωσε για την μετακίνητηση της στους Ίωνες: «Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι στην οικογένεια των Ιώνων. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή του συλλόγου για την ευκαιρία που μου δίνουν για να ενταχθω και εγώ στην ομάδα . Πρόκειται για μια νέα ομάδα που σκοπό έχει την καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα»

Με τη σειρά της η Ιωάννα Νυδριωτη πρόσθεσε:« Επίσης ευχαριστώ τους Ίωνες για την εμπιστοσύνη που εδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ