1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2013 14:25

«Μπορούμε να σταθούμε στην Α2» (video)

O προπονητής του Γέρακα Νίκος Φακίνος και ο συνεργάτης του Γιώργος Τζουβελέκης μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και την άνοδο στην Α2 ανδρών δήλωσαν στην webcamera του volleynews.gr


«Όλη η επιτυχία ανήκει στους αθλητές. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς στην αρχή και για αυτό όταν τελείωσε η σεζόν ήμασταν στην 3η θέση της κανονικής περιόδου. Οταν λύσαμε τα θέματα τραυματισμών είπαμε πως στα πλέι οφ θα κάνουμε το 4Χ4 όπως και έγινε. Αν και δεν ήμασταν πλήρεις είχαμε εμπειρία που μας βοήθησε. Στην Α2 θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Η Α2 είναι δύο ταχυτήτων. Οι πρώτες 3-4 ομάδες πρωταγωνιστούν και οι υπόλοιπες παίζουν για την παραμονή κι εκεί μπορούμε να παίξουμε ρόλο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φακίνος.

Ο Γιώργος Τζουβελέκης είπε και για την γυναικεία ομάδα του συλλόγου: «Μαζί με τον κύριο Φακίνο έχουμε και τις γυναίκες. Κάνουμε καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και στο μέλλον με την προσθήκη 3-4 παικτριών μπορούμε να ανέβουμε και πιο ψηλά».

Media

4 σχόλια

  • Comment Link Θέμης Καλπακτσόγλου Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 13:52 posted by Θέμης Καλπακτσόγλου

    Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να τα βάλουμε στη θέση τους:
    -0 Προπονητής της ανδρικής ομάδας είναι ο Βασίλης Πανδής.
    -Ο Νίκος Φακίνος είναι ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας και βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του αλλά και με την ταυτότητα του προπονητή, στους αγώνες των ανδρών, μιας και ο κ. Πανδής ως παίχτης (σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους) δεν μπορούσε να δηλώνεται και ως προπονητής.
    -Ο Γιώργος Τζουβελέκης είναι βοηθός προπονητή στην Γυναικεία ομάδα και στατιστικολόγος στην Ανδρική.
    Ολοι οι παραπάνω βοηθησαν ο καθένας από το πόστο του και όσο μπορούσε και το αποτέλεσμα ήταν η 1η θέση και η άνοδος.
    Η ομάδα του Γέρακα είναι μία οικογένεια και τους ευχαριστώ όλους ιδιαίτερα για την βοήθεια που προσέφεραν.
    Ο Πρόεδρος
    Θέμης Καλπακτσόγλου

  • Comment Link καράκαλος Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 18:21 posted by καράκαλος

    Δεν ντρέπονται λιγακι??δεν ειχαν το θαρρος να αναφέρουν οτι προπονητής ειναι ο Βασίλης Πανδης....κρίμα....αλλη φορα κύριε Βασίλη να προσέχεις ποιους επιλεγεις για συνεργατες.....

  • Comment Link gerakiotis21 Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 17:13 posted by gerakiotis21

    Απορία μου μεγάλη είναι για το πρόσωπο του προπονητή: Τελικά είναι ο κύριος Φακίνος ή ο κύριος Πανδής; Η κόρη μου που προπονείται στις ακαδημίες συνέχεια μου αναφέρει ότι προπονητής της είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας των ανδρών, δηλαδή ο κύριος Πανδής. Τελικά τι ισχύει; Μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του; Γιατί αν ισχύει ότι είναι ο Πανδής, είναι τουλάχιστον άδικο να μην αναφέρεται πουθενά και να μην αναγνωρίζεται -τουλάχιστον στο ελάχιστο με μια απλή αναφορά του ονόματός του- το έργο του και οι προσπάθειές του.

  • Comment Link Cheva69volleyfan Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 16:24 posted by Cheva69volleyfan

    Επειδή παρακολουθώ την ομάδα και τις προσπάθειες της όλη τη χρονιά...όλος ο Γέρακας ξέρει πως την ομάδα την κοουτσάριζε και την έτρεχε ο Πανδής...Καλή η δόξα και η φωτό με τις κούπες στα χέρια αλλά θεωρώ πως η αυτογνωσία είναι αρετή...Αυτά προς αποκατάσταση της διαφενώμενης αδικίας και πιστεύω πως ο υπεύθυνος του ρεπορτάζ ίσως και να μην γνωρίζει ακριβώς...
    Εύχομαι κι ελπίζω πως στο βωμό της σωστής ενημέρωσης το site θα αποκαταστήσει το λάθος του...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ