1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2018 05:36

Νίκη Αμαρουσίου: Ατέλειωτο πάρτι για το αήττητο νταμπλ!

Tο τέλειο φινάλε έγραψε σε μια φανταστική σεζόν η Νίκη Αμαρουσίου. Η ομάδα της Έφη Μαρτσουκάκη επικράτησε 3-0 (25-20, 25-19, 25-10) της αξιομάχης Αθηνάς Μαγκουφάνας, στον πρώτο και μοναδικό τελικό της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ (είχε προβάδισμα 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο) και σφράγισε το ιστορικό νταμπλ, αφου είναι ο μοναδικός σύλλογος που πήρε και τις δύο κούπες στην ίδια σεζόν.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τις παίκτριες της Νίκης και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλα τον αήττητο τίτλο (29 νίκες σε κύπελλο, κανονική περίοδο, πλέι οφ) και να στήνουν το δικό τους πάρτι ανόδου στις εξέδρες του κατάμεστου κλειστού της Κοκκινιάς.

 Αγωνιστικά, οι παθιασμένες γηπεδούχες ήταν πολύ ανώτερες, πίεσαν στο σέρβις με την εκπληκτική Ναντίνα Γρηγοράτου, βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τις Μαυράκου, Αρμάου, Δορμπαράκη, Παπαθανάση, Αλεξάνδρου ενώ η πασαδόρος Βελισσάρη οργάνωσε άψογα το ματς. Επίσης σπουδαία απόδοση ειχε η λίμπερο Πασιαλή που κράτησε την υποδοχή ενώ η Μιχαηλίδου από το σέρβις στο φινάλε, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. 

Στο τέλος του ματς η εκπρόσωπος της ΕΣΠΑΑΑ μαζί με την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Πατούλη απένειμαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας στο σύλλογο του Αμαρουσίου και της δευτεραθλήτριας στην φιλότιμη ομάδα της Μαγκουφάνας που πήρε και αυτή το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Β΄εθνική. 

Τα σετ: 25-20, 25-19, 25-10)

Νίκη Αμαρουσίου (Μαρτσουκάκη): Γρηγοράτου, Αλεξάνδρου, Παπαθάναση, Δορμπαράκη, Βελισσάρη, Μαυράκου, Πασιαλή (λ), Μιχαηλίδη, Αρμάου, Ούτσα, Καργιού, Καράβη.

Αθηνά Μαγκουφάνα (Σούπασης): Ανδρονίδη, Κόμνου, Κοκλανάκη, Λεκατσά, Σταματίου, Κυριαζή, Βασιλοπούλου (λ), Κούσουλα (λ), Γιαννιτσοπούλου, Μεσαρετζίδη, Βασιλάκη, Πανταζοπούλου, Αριστοβούνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ