1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2017 14:56

Ξύλο και κρατήσεις δελτίων σε αγώνα της Β' Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ των Σχολών Αμάραντος και του ΑΚ Ζωγράφου, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ.

Συγκεκριμένα, με την λήξη της αναμέτρησης κατά την διάρκεια του χαιρετισμού μεταξύ των δύο ομάδων, ένας παίκτης του Αμάραντου με έναν του Ζωγράφου είχαν έντονη λογομαχία πάνω στο φιλέ και δεν άργησε να ανάψουν τα αίματα, με τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια.

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Μαύρος, γρήγορα τους χώρισε για να εμπλακούν στη συνέχεια παίκτες και των δύο ομάδων. Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να παίρνει τα δελτία των δύο αθλητών που ξεκίνησαν τον καυγά.

Να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δόθηκαν τέσσερις κόκκινες κάρτες, ενώ αποβλήθηκε ο προπονητής του Ζωγράφου για έντονη διαμαρτυρία εντός του αγωνιστικού χώρου.

Για την ιστορία, νικητής αναδείχθηκε ο ΑΚ Ζωγράφου με 3-2 σετ.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ: Στην Β΄εθνική ανδρών ανέβηκε ο ΟΠΕ Χαλκίδας
    Η ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας πανηγύρισε  την άνοδο της στην Β΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών  καθώς επικράτησε με 3-2 σετ  (25-22, 25-17, 17-25, 17-25, 15-11)  της ομάδας του ΑΚ Ζωγράφου, στον δεύτερο τελικό πλει οφ της τοπικής κατηγορίας και συμπλήρωσε συνολικά 3-1 νίκες.
  • Με Ξυδερό προπονητή ο Αμάραντος
    Έναν δικό του άνθρωπο εμπιστεύτηκε ο ΕΠΑΣ Νίκος Αμάραντος για να κάτσει στον πάγκο του. Η ομάδα θα πορευτεί με τον Αντώνη Ξυδερό σε πόστο προπονητή για τη νέα σεζόν.
  • Εννέα ανανεώσεις στον Αμάραντο
    Στην ανανέωση της συνεργασίας του με 9 αθλητές προχώρησε ο Αμάραντος, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β Εθνικής στην ΕΣΠΑΑΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ