1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2014 11:56

Αρματάς: «Αναγνώριση της πολυετούς προσφορά μου»...

Μετά την απόλυσή του από την ομάδα του ΑΟ Βάρης, ο προπονητής Παναγιώτης Αρματάς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση
«Αν και είχα αποφασίσει να μη δώσω περαιτέρω δημοσιότητα στην ξαφνική διακοπή της συνεργασίας μου πριν λίγες ημέρες με τον αθλητικό σύλλογο ΑΟ Βάρης «Ο Αναγυρους», η επικοινωνία και τα ερωτήματα πολλών φίλων, παραγόντων και κυρίως αθλητριών και των γονέων τους και η έλλειψη επίσημης ανακοίνωσης από το αθλητικό σωματείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αναγκάζουν να προβώ στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά από την πολύ επιτυχημένη φετινή αγωνιστική περίοδο κατά την οποία η γυναικεία ομάδα Α.Ο. Βαρης που είχα την τιμή και την ευθύνη της καθοδήγησής της - με έναν από τους νεανικότερους μέσους όρους ηλικίας αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία (Περιφερειακό Πρωτάθλημα), ενώ η ομάδα Κορασίδων τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.

Ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς μου στην ανάπτυξη του βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή αλλά και των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετώπισα εγώ και οι συνεργάτες μου ως προς την απουσία υποδομής και διοικητικής υποστήριξης , ο έφορος του τμήματος βόλεϊ κ. Παύλος Πατσης με προσωπική του απόφαση και χωρίς ακόμη να έχω λάβει επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο όργανο του συλλόγου, μου ζήτησε τηλεφωνικά την άμεση διακοπή της συνεργασίας. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι αμέσως μετά την απομάκρυνσή μου, παραιτήθηκαν ή έπαψαν να ασχολούνται με την ομάδα όλοι όσοι μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονταν κοντά στα τμήματα γυναικών και κορασίδων του συλλόγου.

Επειδή είμαι αφοσιωμένος και επί πολλά χρόνια δεσμευμένος στην ανάπτυξη και ανάδειξη αθλητών και αθλητριών βόλεϊ και την επίτευξη απαιτητικών αλλά επιτεύξιμων στόχων, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τις αθλήτριές μου για τη συνεπή και την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια μαζί μου ώστε να αναδειχθούν οι ικανότητες και οι δεξιότητές τους που τελικά τις οδήγησαν στην καταξίωση και ολοκλήρωση μιας σημαντικής αθλητικής διαδρομής με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το καλό βόλεϊ που παρουσίασαν στους αθλητικούς χώρους που αγωνίστηκαν. Θέλω να τους πω ότι πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανες για την πορεία και την προσπάθειά τους όπως και εγώ αισθάνομαι υπερήφανος για όλες τις αθλήτριές μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες και όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στη συγκλονιστική φετινή προσπάθεια μέχρι το τέλος και να ευχηθώ στο σύλλογο την καλύτερη δυνατόν τύχη στις επιλογές

της πορείας που θα προδιαγράψει για το μέλλον με την ειλικρινή ευχή να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, τις δυνατότητες και τις δεξιότητες των αθλητριών του και να μην είναι «κατώτερες των περιστάσεων». Η αρχή έχει γίνει και είναι ειλικρινά πολύ κρίμα να διακοπεί μια πορεία ανάπτυξης, προόδου και επιτυχιών μα πάνω από όλα ομαδικής και συλλογικής προσπάθειας που άρχισε να αποδίδει καρπούς …..!

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω τον επόμενο σταθμό της δικής μου διαδρομής και τους στόχους της νέας αθλητικής συνεργασίας.

Παναγιώτης Αρματάς

Προπονητής Volley»

2 σχόλια

  • Comment Link Μανώλης Βαριώτης Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 15:16 posted by Μανώλης Βαριώτης

    Η αλήθεια είναι ότι φταίμε και εμείς οι γονείς που δε θέλαμε πραγματικά οι μικρές να μάθουν βόλευ και να προχωρήσουν. Θέλαμε να τις παρακάρουμε και ας κάνουν ότι κάτι καλύτερο μπορούν.
    Αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε πάρει τα σκουπόξυλα και ακόμα να τους κυνηγάμε που διάλυσαν τέτοια ομάδα ....
    Πήγαινε στο καλό άνθρώπέ μου να κάνεις αλλού δουλειά με σοβαρές διοικήσεις, αθλητές που τολμάνε να μη χάνεται ο κόπος τους και όχι γονείς παρκαδόρους ...
    Αντε και του χρόνου θα έχουμε τρομερές επιτυχίες με τους καλύτερους προπονητές που θα μας φέρουν οι φωστήρες του ΔΣ!

  • Comment Link ΒΑΡΙΩΤΗΣ Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 13:00 posted by ΒΑΡΙΩΤΗΣ

    Πως το λέει ο λαός ? '' δώσε.....θέση στό Δ.Σ στό χωρ..άτη να .......στά κάνει όλα ρημαδιό ''.Υπεύθυνος στο αντρικό μέ ρόστερ 6 τουρίστες και πίσω από αυτούς το απόλυτο μηδέν βρήκε ευκαιρία να διαλύσει ότι πολύ καλό γινόταν στό γυναικείο όπου εκτός από επιτυχίες έχει καί πάρα πολλά κορίτσια στίς υποδομές.ΕΥΓΕ!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ