1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2014 21:26

«Μπορούν να μας ξανακάνουν υπερήφανους»

Την ευκαιρία να πει ευχαριστώ στις αθλήτριες που κατέκτησαν το κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ είχε η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου, παράλληλα αφήνει αιχμές για τον Δήμο της περιοχής.


Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και να συγχαρεί τις Αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ, τον προπονητή κο Κώστα Λεβαντή, τον Έφορο κο Θεοδόση Μαυρίδη καθώς και τους Φιλάθλους μας, για την κατάκτηση του Κυπέλου της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α, της αγωνιστικής περίοδου 2013-2014.

Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στην Ομάδα μας και για την κατάκτηση, της τέταρτης (4ης) θέσης στο βαθμολογικό πίνακα τού Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών, συμμετέχοντας σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Με την ίδια ευκαιρία, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ομάδα και την Διοίκηση του Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ για την κατάκτηση της 1ης θέσης και την άνοδο της στην Α2 κατηγορία και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο νέο τους πρωτάθλημα.

Η Ομάδα μας στελεχωμένη με αθλήτριες, που η πλειοψηφία τους προέρχεται από τα σπλάχνα του Σωματείου μας, αγωνιζόμενη με Ομαδική διάθεση, αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση, ξεπερνώντας αρκετά εμπόδια, δυσκολίες και προβλήματα που συνάντησε σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος όπως: oι ελάχιστες και μεταμεσονύκτιες προπονήσεις, η διαχείριση των αγωνιστικών συμπτώσεων, η εχθρική αντιμετώπιση που είχε ο Σύλλογος μας από την Διοίκηση του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ», κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Γυναικών στο Αθηναϊκό Βόλεϊ, και να πετύχει έναν βασικό της αγωνιστικό στόχο.

Η κατάκτηση του συγκεκριμένου επάθλου από την Ομάδα μας αποτελεί ηθική επιβράβευση των προσπαθειών των Αθλητριών μας και κίνητρο αναζωογόνησης της διάθεσης όλων μας, προκειμένου να παραμείνουμε όρθιοι, για να στηρίζουμε τον πολύπαθο Ερασιτεχνικό Σωματειακό Αθλητισμό.

Στον αγωνιστικό αθλητισμό οι δράσεις και οι επιτυχίες των Σωματείων και των Ομάδων αξιολογούνται πάντα από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και λιγότερο από τις επιμέρους συνθήκες, τα εφόδια και τα προαπαιτούμενα που χρειάζεται η κάθε Ομάδα

στην καθημερινή της λειτουργία για την διαμόρφωση και υλοποίηση των αγωνιστικών της στόχων.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, που αρκετά χρόνια τώρα βιώνει στο πετσί της, την άδικη και αυτό-προσδιοριζόμενη άσκηση της αθλητικής πολιτικής από τον Δήμου Χαλανδρίου, που λειτουργεί ανασταλτικά στην πρόοδο του Συλλόγου μας, θεωρεί απόλυτα επιτυχημένη την πορεία της Ομάδας μας και συγχαίρει τις Αθλήτριες και τους Συντελεστές της για την δική τους υπέρβαση και την κατάκτηση του Κυπέλου της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Κλείνοντας την σύντομη αυτή παρέμβαση μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά τις Αθλήτριες της Ομάδας μας: Μαριάννα Λιαρούτσου, Κατερίνα Μαυρίδη, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Λιλή Φουσιάνη, Πέρσα Σακελλαρίδη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Τόνια Βαμβακοπούλου, Ζωή Φιλιπποπούλου, Νάντια Ιμπραχήμ, Δάφνη Λιαρούτσου, Μαρία Τζεμπετζή και Στέλλα Ροσσοπούλου και να επιβεβαιώσουμε την στήριξη μας στην νέα προσπάθεια τους που θα καταβάλλουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο για την άνοδο της Ομάδας μας στην Α2 κατηγορία.

Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι μπορούν να μας ξανακάνουν Υπερήφανους.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και το Προσωπικό της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α για την επιτυχημένη διοργάνωση και την Διοίκηση του Α.Ο ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ για την φιλοξενία του τελικού, στο κλειστό γήπεδο της Μεταμόρφωσης.-

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος

Πρόεδρος του Δ.Σ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ