1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2014 18:03

Μυστήριο με τα κίνητρα των δραστών που «χτύπησαν» τα γραφεία της ΕΟΠΕ

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν από το πρωί τα γραφεία της ΕΟΠΕ μετά το «χτύπημα» που δέχτηκε από αγνώστους. Τα κίνητρα των δραστών είναι άγνωστα καθώς η αφαίρεση υπολογιστών έγινε από τμήματα του Μπιτς Βόλεϊ, των Εθνικών ομάδων και της Ανάπτυξης. Δεν πειράχτηκαν οι υπολογιστές του λογιστηρίου, του αγωνιστικού τμήματος και του μητρώου των αθλητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί κατά την έρευνα βρήκαν δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και το διακριτικό συλλόγου. Στην διοίκηση της ομοσπονδίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνεται προσπάθεια για να καταγραφούν οι απώλειες κυρίως ως προς το υλικό των τριών τμημάτων που αφαιρέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Μεγάλη είναι η ζημιά στο Μπις Βόλεϊ όπου υπήρχε όλο το αρχείο του αθλήματος αλλά και στις Εθνικές ομάδες όπου υπήρχαν καταχωρημένα βιογραφικά διεθνών, αγώνες των Εθνικών ομάδων και ιστορικά στοιχεία. Η διοίκηση της ΕΟΠΕ ενημέρωσε άμεσα την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενώ προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας για την προσεχή Παρασκευή για να γίνεται συνολική εκτίμηση της κατάστασης και θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

2 σχόλια

  • Comment Link Milinkovic Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 19:56 posted by Milinkovic

    Τι σημαίνει "όπου υπήρχε όλο το αρχείο του αθλήματος"; Back-up δεν υπήρχε;

  • Comment Link thief Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 15:58 posted by thief

    Αν υποψιαστώωωω... ότι έχει να κάνειιιιι... με τον εξ αναβολήης αγώναααααα... θα πεθάααανωωωωω!!!
    (Τελικά η βλακεία του Έλληνα είναι ανίκητη!)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ